Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eddig nem ismertem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig nem ismertem igazán önmagam ?

Figyelt kérdés

Sok türelmet kaptam barátnőmtől amiért úgy érzem hálásnak kell lennem. Türelmesen vár rám ( míg rendbe jovok kicsit lelkileg es szexuálisan).

Történt egy lelki törésem munkahelyi zaklatás miatt és a kapcsolatom is gödörbe került meg én is.

Sokat teszek ennek a javitasara és önismereti könyvek segítenek nekem. Mivel ez az első kapcsolatom sok mindent most tanulok magamról is és most derül ki magamról is sokminden na meg a konyv általi felismerés.

Sokszor azért úgy érzem hogy ő nem engem akar csak a gyereket.

Viszont míg ki nem jövök ebből nem merek gyereket vállalni.

Sok elutasítást kapott mert egyszerűen nincs így libidóm..

5éve élünk együtt amúgy ez az állapot 1éve tart lassan

2023. dec. 29. 23:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Téged zaklattak a munkahelyeden?

A barátnőd a türelmén kívül hogyan tudna segíteni neked?

Ha nem akarsz vele gyereket, nem csodálom, hogy sehol a libidód.

Szerintem ez így nem fog menni kettőtök között. Egyedül vagy mással már rendben lennél.

2023. dec. 29. 23:44
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen engem zaklattak és megaláztak. Így el kellett jönnöm.

Közösek voltak a házasság és gyerek iránti elképzelésünk, meg kicsit bele is kényelmesedtünk mindenbe

2023. dec. 30. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj de, hogy lehet egy pasit annyira szexuálisan zaklatni, hogy tönkremegy belé? Elmondom az illetőnek egyszer-kétszer szépen, hogy nem vagyok vevő rá, aztán erélyesen is és ha még mindig nem érti akkor elküldöd a jóqrvaanyjába de úgy rendesen magyarosan. Elhiszem, hogy mindenki más és valaki nem szereti hs konfliktust kell szitani de ha már látom, hogy ez szépen nem fog menni és nincs más lehetőség akkor bizony durvulok én is.
2023. dec. 30. 08:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem csak szexuális tárgyú lehet a zaklatás. Mobbingnak hívják
2023. dec. 30. 08:57
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Ja, értem. Akkor roszul értelmeztem. Bocsi
2023. dec. 30. 09:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Külső segítség kéne neked, mert nem csak az események, de a depresszió és keserűség kezdi az alapjait lerakni benned, ezt meg meg kéne állítani. Meg fel is kéne a múltadban még tárni dolgokat, mert úgy látszik, hogy a lelkednek ez a mobbing volt az utolsó csepp. Ezt egy könyv. vagy ilyen témájú könyvek olvasgatása nem fogja megoldani. Olyan emberhez fordulj segítségét-nem szégyen-aki maga már túl van ilyen folyamaton, és sikeresen ki is jött belőle, és feltudott belőle állni. Többen vannak az ilyen emberek mint gondolnád.
2023. dec. 30. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Sajnos valószínűleg túl sokáig tűrted a zaklatást. Akik bántottak, azok a rosszak, nem te. Ezt jó, ha gyakran mondod magadnak.

Most van jó munkád és munkatársaid?

2023. dec. 30. 10:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Már évek óta történt ez. Szerettem és azon a pár emberen kívül mindenki szeretett ( egy ideig ők is), sokat segítettem és tanítottam be őket.

Szerettem azt csinálni de a bizonyíték ellenére se mellettem állt a munkaadó. Így eljőttem.

Azóta itthon dolgozom de benne ragadtam és nem érzem hogy a helyemen lennék

2023. dec. 30. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Még nem nyugodtál meg. De már nem bánt senki. Mit szeretnél igazából, hol lennél a helyeden?
2023. dec. 30. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!