Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig nem ismertem igazán önmagam ?
Sok türelmet kaptam barátnőmtől amiért úgy érzem hálásnak kell lennem. Türelmesen vár rám ( míg rendbe jovok kicsit lelkileg es szexuálisan).
Történt egy lelki törésem munkahelyi zaklatás miatt és a kapcsolatom is gödörbe került meg én is.
Sokat teszek ennek a javitasara és önismereti könyvek segítenek nekem. Mivel ez az első kapcsolatom sok mindent most tanulok magamról is és most derül ki magamról is sokminden na meg a konyv általi felismerés.
Sokszor azért úgy érzem hogy ő nem engem akar csak a gyereket.
Viszont míg ki nem jövök ebből nem merek gyereket vállalni.
Sok elutasítást kapott mert egyszerűen nincs így libidóm..
5éve élünk együtt amúgy ez az állapot 1éve tart lassan
Téged zaklattak a munkahelyeden?
A barátnőd a türelmén kívül hogyan tudna segíteni neked?
Ha nem akarsz vele gyereket, nem csodálom, hogy sehol a libidód.
Szerintem ez így nem fog menni kettőtök között. Egyedül vagy mással már rendben lennél.
Igen engem zaklattak és megaláztak. Így el kellett jönnöm.
Közösek voltak a házasság és gyerek iránti elképzelésünk, meg kicsit bele is kényelmesedtünk mindenbe
Sajnos valószínűleg túl sokáig tűrted a zaklatást. Akik bántottak, azok a rosszak, nem te. Ezt jó, ha gyakran mondod magadnak.
Most van jó munkád és munkatársaid?
Már évek óta történt ez. Szerettem és azon a pár emberen kívül mindenki szeretett ( egy ideig ők is), sokat segítettem és tanítottam be őket.
Szerettem azt csinálni de a bizonyíték ellenére se mellettem állt a munkaadó. Így eljőttem.
Azóta itthon dolgozom de benne ragadtam és nem érzem hogy a helyemen lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!