Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni a múltat?
Van párom, és boldog vagyok vele, de mégis néha napján eszembe jutnak a múltbeli sérelmeim az exemtől, és máris kevésnek, és szomorúnak érzem magam. Először felértékelt, leértékelt, aztán eldobott. Sokkal intenzívebb volt az exemmel a kezdet, mint a barátommal, hiszen az exemmel látszólag jobban hasonlítottunk egymásra, ami a közös érdeklődési köröket illeti. Rengeteg képet csinált kettőnkről, amit fel is töltött a közösségi oldalakra.
De aztán mégis átvágott, szerintem mellettem írogatott egy másik nőnek is, akivel azóta már házasok is. Nekem is egy másik nő mellett kezdett el írogatni, de mivel korábbról is ismertem, és nem is az ismerkedésről írt, hanem egy tök random témáról, hogy nem tudok-e valamit x könyvről, hogy hol lehet kapni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!