Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Direkt nem emlekszik a nore...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt nem emlekszik a nore vagy jatszotta az eszet ?

Figyelt kérdés

Max 1,5 hete talalkoztak utoljara egy "remdezvenyen".

A pasi eskuszom nekem ugy jott le mintha direkt nem emlekezett volna a csajra es meg kicsit bunko is lett volna vele.

Pedig a leanyzo egyaltalan nem bamtotta . Ezt ti ferfiak miert csinaljatok ?

(Le voltam dobbenve)n 32

2023. dec. 29. 14:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak nem érdekled és nem is kellesz neki,megy tovább az élet nélküled-gondolja ő...

Hidd el,ha bármennyi érzelmi kötődése lenne irántad,már akkor felhívna,mikor kettőt tüsszentesz vagy írsz neki kettő darab betűt...😉

2023. dec. 29. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
10 Valószínűleg a "sebeit nyalogatta":D Fel a fejjel, sok ilyenbe lesz még részed, főleg ha van tartásod. Az emberek nehezen viselik az egyenességet, és még az udvarias akármilyen okból származó visszautasítást, pedig ha belegondolnának, az esetek nagyon nagy többségében, pont az ő érdekükben dönt a nő úgy, ahogy. És nem saját érdekből. Főleg ha foglalt. Azért gondolj bele, egy tök értelmes, normális srácot az ember nem alacsonyit le szeretőnek.Már emberileg is ennél többet ér.
2023. dec. 29. 19:51
 13/15 A kérdező kommentje:

11..te mirol beszelsz???

Ennek mi koze a kerdesemhez ??

2023. dec. 29. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Rám egyszer egy nap után nem emlékeztek :D Buliban találkoztunk, tudtuk egymás nevét. Ő nem keresett, úgyhogy kerestem én másnap. És a srác képes volt azt mondani, hogy egyáltalán nem emlékszik rám :D Miközben max ivott, tuti nem drogozott, és nem is ivott annyit, és több órát együtt voltunk meg olyanokat mondott, hogy szeretne megismerni :D Egyértelműen kamu volt.
2023. dec. 30. 07:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Az,hogy töröltetted a válaszom,mit sem változtat a tényen,hogy átnéz rajtad...
2024. jan. 1. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!