Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Direkt nem emlekszik a nore vagy jatszotta az eszet ?
Figyelt kérdés
Max 1,5 hete talalkoztak utoljara egy "remdezvenyen".
A pasi eskuszom nekem ugy jott le mintha direkt nem emlekezett volna a csajra es meg kicsit bunko is lett volna vele.
Pedig a leanyzo egyaltalan nem bamtotta . Ezt ti ferfiak miert csinaljatok ?
(Le voltam dobbenve)n 32
2023. dec. 29. 14:23
1/15 anonim válasza:
"Direkt nem emlekszik a nore vagy jatszotta az eszet ?"
Uhh, ha direkt nem emlékszik rá akkor megjátsza magát, játssza az eszét még maga előtt is.
2/15 A kérdező kommentje:
1,5 het alatt nekem ne momdja senki ,hogy teljesen el felejti a masikat ... mogorva volt raadasul ...nagyon furcsan viselkedett .
2023. dec. 29. 14:36
3/15 anonim válasza:
Ott állt mellette a felesége, hogy is emlékezhetett volna másra?
5/15 A kérdező kommentje:
Nincs felesege !
2023. dec. 29. 14:54
6/15 anonim válasza:
Azért csinálják ezt, mert az adott nő visszautasította, vagy elutasította az újabb közeledését. Ilyenkor olyanok mint az ovis gyerekek, vérig sértődve, szelektív memóriával rendelkezve jelennek meg egy-egy rendezvényen, ahol mind két félnek kötelező ott lennie.
7/15 anonim válasza:
6+ Abszolút jellemző mindegyik férfire ez a helyzet.
8/15 anonim válasza:
7+ A nőknél meg ha vissza vannak utasítva pont a fonákja, kikenve/kifenve próbálják a fazon előtt játszani az eszüket, "mondván lásd mit vesztettél" néha elszörnyülködök, hogy némely nő társam meddig képes süllyedni.
10/15 A kérdező kommentje:
6 . Koszonom szepen !
Azt el felejtettem irni ,hogy raadasul latvanyosan kerulte is !
Ez azert mar tenyleg tulzas nem?
2023. dec. 29. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!