Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elitelnetek azt a not aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitelnetek azt a not aki erre kerne titeket randi elott?

Figyelt kérdés
Hogy mutasd meg az instad, faced, ilyesmik, mert ha nem vagy neki szimpi ezeken a platformokon, akkor el se megy randizni?
2023. dec. 28. 19:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem a tarskeren ugy kérik a facet mintha kötelező lenne hogy legyen, csak épp nem facezem. Aztán ennyi nem ir tovább.
2023. dec. 28. 19:27
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez normális, simán elvárható. Biztosíték rá, hogy nem átverés az egész, vagy hogy nem kirabolni akar vagy mit tudomén. Könnyebb megbízni így a másikban. Én megadnám, nincs ebben semmi.
2023. dec. 28. 19:28
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi van, ha valaki nincs fent ezeken? Méghozzá szándékosan?

Én előbb vállalok be egy lefejezést, mint hogy akár csak egy kattintással is támogassam "az instát". Fészbúk még elmegy, de "az insta" minden téren elítélendő, szar oldal.

2023. dec. 28. 19:44
 14/26 A kérdező kommentje:
Mi? Nem. Nem emiatt. Már ismered. Azert akarod elkerni h miket nez, posztol, kepei stilusat, mennyiseget, stb.
2023. dec. 28. 19:44
 15/26 anonim ***** válasza:
71%
Ja, hogy kontrollmánia áll a háttérben... Hát akkor ott ette meg a fene az egészet, nekem nincs szükségem otthonra egy smasszerre.
2023. dec. 28. 20:14
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak FB van azt megadom

De full ures sem adatok se mast nem lat mert le van tiltva minden es nem posztolgatok.

Ja kep simcs csak avatarok...

2023. dec. 28. 21:51
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan elkérheti, nincs se face, se insta, se tiktok, se semmi hasonló profilom. Ha rám kíváncsi, velem kell beszélgetnie.
2023. dec. 29. 04:07
 18/26 A kérdező kommentje:

15 te jo buta!

Azert keri el mert meg akar ismerni. A kontrollmania kicsit mas. Komolyan eq teszhez kene kotni a gyk felhasznalasat.

2023. dec. 29. 06:59
 19/26 A kérdező kommentje:
iq*
2023. dec. 29. 06:59
 20/26 anonim ***** válasza:

#18 Te beszélsz EQ-ról, meg hogy más a buta, miközben ahelyett, hogy beszélgetnél a kiszemelteddel, inkább lenyomoznád a social media felületeit, mint valami nyomorult stalker? 🤣🤣

Ülj le, kislány, és inkább babázz, a kapcsolatokhoz még túl kicsi vagy.

2023. dec. 29. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!