Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretőként ezt miért könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőként ezt miért könnyebb elviselni?

Figyelt kérdés
Sosem voltam szerető, de gondolom, hónapok, évek alatt ott is kialakul érzelmi kötődés. Mégis itt elviseli mindenki, hogy a párját más dugja vagy ő mással is dug. Normális kapcsolatban pedig ezt senki nem tűri el. Itt miért elviselhetőbb a tudat, hogy a szeretőd rendszeresen együtt van más nővel/férfival is?
2023. dec. 27. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
24%

Ez olyan, mint a torta.

Ha meglátsz a cukrászat kirakatában egy gyönyörű, kívánatos tortát, de nem tudod/akarod megvenni az egészet, attól még beülhetsz, és ehetsz belőle 1-2-3 szeletet, nem?

2023. dec. 27. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
38%

Mert szeretokent tudom mibe mentem bele, tudom hkgy a felesege hozzatartozik, es nemmis tagadta nekem h szereti. Nyikvan ha nem a felesegerol lenne szo hanem egy 3 ik szemelyrol azt mar nem turnem el, az hataroozottan megcsalas.

1 masfajta hasonlat, vad idegen gyereket mondjuk orokbe fogadas nem nevelnek, de ha osszejonnek 1 ferfival akinek mar van gyereke elfogadnam mert tudom h hozza tartozik

2023. dec. 27. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Szeretőként is csak azt viselik el, hogy "otthon" van szex, azt nem hogy mellettük még másik x db szeretője legyen a másik félnek.
2023. dec. 27. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ebben mi a jó, azt mondja meg nekem valaki legyen szíves.
2023. dec. 27. 23:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 1 sel, pedig nőként írok.😌A szeretővel nem alakul ki erezelem, és annak megfelelően viszonyulsz hozzá! Azaz ha tudod h csak szexre kell mert az nincsen otthon, és külön választod a 2 dolgot
2024. febr. 21. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
De 1 ido utan kialakulhat
2024. febr. 21. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha az elején letisztázzatok nem.Mert vegülis a szerető 1 pótlék
2024. febr. 21. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Perszd az elejen letjsztazzak de erzelmeket nem lehet csak ugy elnyomni, ha van kozos progi sok idot toltenek egyutt ott kialakul 1 fajta kotodes szeretet ha nem is szerelem
2024. febr. 21. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenki a sex miatt tart szeretot, van aki ne kap torodest szeretetet otthon, na es ha igy van megcsalas ott bizony beletud szeretni a szeretobe
2024. febr. 21. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!