Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy nő szeretőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nő szeretőként csak veszíthet a szeretői kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Annyira bosszant, hogy ha szeretőzésről van szó, csak arra tud mindenki gondolni, hogy a fiatal függetlent lányt hitegeti az apja korabeli házas szeretöje. A szerencsétlen lány meg csak vár éveket, rendszerint hiába.

Tudtok mondani olyan szitut, amikor a nö nincs kihasználva és jogosan élvezheti a helyzetet? Pl. egy harmincas, negyvenes nö gyerekkel, egzisztenciával tényleg csak szórakozásra, kikapcsolódásra létesít szeretöi viszonyt?

Nem anyagi támogatásra gondolok, mert az más kategória.

2021. ápr. 17. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a nő is házas meg a férfi is, és a gyerekek miatt nem tudnak válni, akkor ez kb. egy egyensúlyi helyzet, és nincs kihasználva egyik fél se.
2021. ápr. 18. 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Épp ellenkezőleg, a nő számára messze a legjobb opció.

Nem kell főzni, nem kell hitelt felvenni vele, nem kell szülni neki, nem kell elviseli a barom családját, nem ugat bele, hogy mikor-kivel-hová megyek, és vagyonfelezés nélkül ki lehet dobni a kanit.

Az előnyei meg megvannak tőle: pénz, szex, elmászkálni vele, elintéztetni vele ezt-azt,...

2021. ápr. 18. 01:02
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is csak nyerhet hogy nem rongyolodik le a pasi házartasa meg kölykei miatt, a terheket a feleség viszi, neki meg csak a jo marad
2021. ápr. 18. 07:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Láttam én már kiborulva zokogni ilyen könnyed-laza nőket szeretői státuszban.

Ahol megjelenik az érzelem, márpedig általában megjelenik, ott nincsen racionalitás.

2021. ápr. 18. 08:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert hulyeséget akartak. Mosni fozni a pasira meg vele elni. Meg abba a statuszba kerulni ami mellett szeretőt tartanak.

Hulye az aki a szeretőt tarto pasik mellé feleség szintre akar emelkedni.

2021. ápr. 18. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

Én szerető voltam. És leszek is. Nekem egyszerűen nem kell más nyűgje. Hiába próbálkozik pár ember elhitetni, hogy persze erre senki sem vágyik.

Miért ne vágyna?

Komolyan gondolja bárki, hogy meghunyászkodás, meg nincs jobb stb alapon lesz valaki szerető? Pláne egy nő?

Én egyszerűen élvezem a tehermentes életet. Nem akarok feleség lenni, kiráz a hideg a házasság gondolatától és azért jó egy házas férfi, mert egyszerűen tudom, hogy nem fog többet akarni . És még így is akarnak romantikázni. Szóval egy-két feleség magába nézhetne, mert legtöbben egyszerűen el vannak hanyagolva érzelmileg is. Kb. szültem két gyereket, te már apa vagy, férfi többé nem.

Nem vicc.

Könyvet írhatnék. De ez így jó és kényelmes, és nem kell betennem a pénzem a közösbe, akkor kelek-fekszek mikor szeretnék, senki sem erőszakoskodik mit nézzünk a tévében, nem kell megismernem az anyját és mosni a gatyáit.

És igen, éltem már meg olyat, hogy többet kezdtem érezni. Lezártam. Sajnáltam, de ennyi. Még akkor is tudtam, hogy ha szabad lenne sem tudnék én többet nyújtani és akkor az lenne a baj, mert én ilyen vagyok. Szabad

2021. ápr. 19. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

Ja előző vagyok. Harmincas és gyermektelen.

Még annyit, hogy azzal is a feleségnek hazudnak, hogy a szeretőnek hazudnak. Biztos van ilyen is, de mikor nekem mondják, hogy otthon mi van, el is hiszem. Legtöbbjük párját így-úgy ismertem is, és tudtam milyen természetűek. Sok férfi egyszerűen papucs lesz.

Miért hazudna arról, hogy otthon kevés a szex. Nyilván az, miért jönne másért. Én meg ennyivel be is érem.

Van életem, munkám és hozzá egy jó pasi az ágyamban, de nem minden nap

2021. ápr. 19. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!