Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Életem párja"?
Egy klub előtt társas összejövetelen. De valószínűleg mégiscsak szakítás lesz a családja miatt, mert nem akarnak elfogadni a többiek.
Ígérgetések, azok vannak (korábban):
1. "Ne mondj le rólam férfiként, de kezelj barátként!" (Március 7.-én.)
2. Szeptember 23.-án egy halkan elrebegett bizonytalan lánykérés féle
3. November 19.-én egy határozottabb lánykérés, nagy csókcsata közepette
4. December közepe: "Nem akarlak elveszíteni"!
Most pedig elhibázott lépések özöne. Egész évben küzdöttünk, hogy előre jussunk egy párként. A feladás határára jutottunk.
Már 4x is azt hittem, hogy megismertem.
Elsővel fesztiválon közös barátok között. 2 év után kiderült h tévedtem.
Másodikkal egy bevásárlóközpontban, 5 évig tartott, össze is házasodtunk, majd elváltunk.
3.társkeresőn ez 7 évig tartott.
A 4-nél már nem hittem benne de úgy éreztem...őt munkám által ez kb másfél évig tartott
Két okos nő, aki jól választott. Mert mindig a nő választ. Most mindenki hibás, csak ők nem.
NagOn béna!
F, 44
Életem párja...
Talán 3 volt akit igazán szerettem, szeretek, abból kettőhöz hozzá is mentem...
Egyikükkel csoportos túrán, másikkal munkahelyen, harmadikkal szakkörön. Utóbbit ismerem legrégebb óta, és mégis ő lett ebben a sorban a harmadik. 2 éve tart, bízom benne hogy ez végleges lesz, vele úgy érzem.
(A másik kettő 2,5, illetve 7 év volt)
Online.
Egy romantikus/erotikus fanfic írójaként ismertem meg ao3.com-on. Én már 5 éve elvált voltam, ő akkor vált el. Egy darabig csak a kommentekben beszéltünk, aztán tumbr-t, végül számot cseréltünk.
Két éve találkoztunk személyesen, kiutaztam hozzá. Rá egy hónapra lefeküdtünk. Azóta két-három hetente találkozunk, idén nyáron kiköltözök Bécsbe (de még nem össze)
33n 37n
Életem párja, akivel sajnos nem jöttünk össze a távolság miatt: egy buliban, és azóta is bánom.
A barátom, akivel együtt élek: online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!