Van olyan, aki Anotalk-on ismerkedett meg a párjával?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdeztem. Érdekel hogy egyáltalán vannak-e normális emberek azon az oldalon.
A válaszokat előre is köszönöm:D
2020. okt. 5. 20:35
2/8 anonim válasza:
Ismerősöm ismert meg lányt az oldalról de nem volt egy hosszú dolog maradjunk annyiban.
3/8 anonim válasza:
En. Szerencses talalkozas volt, egy bantalmazo lelki terroristat sikerult kifognom. Azonkivul mostanaban barmikor nezek fel mar csak elvetve vannak lanyok, azoknak a fele fiu a masik fele meg gyerek. Akkor mar inkabb itt ismerkedj
4/8 anonim válasza:
volt egy kalandom onnan, d.u. 6kor kezdtünk beszélni, 8kor már kocsikáztunk
5/8 anonim válasza:
Igen, négy hónapig beszélgettünk azután találkoztunk majd összeköltöztünk. Több mint három évig tartott, sokat tanultam tőle. A mai napig hálás vagyok amiért nem futamodtam meg.
7/8 anonim válasza:
Igen. Nem gondoltam volna hogy komoly kapcsolatot lehet ott teremteni😁
8/8 anonim válasza:
A legtöbb esetben amint kiderül, hogy heteró srác vagyok egyből "beszélgetés vége" habár volt egy normális beszélgetés, de megszakadt a kapcsolat... szóval inkább mondanám "meleg társkereső oldalnak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!