Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés, de élnél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés, de élnél a lehetőséggel?

Figyelt kérdés

Visszamehetnél a térben és időben, és ott találkoznál azzal a személlyel, aki életed szerelme volt, akár beteljesült, akár plátói. Most a tiéd lenne, és csodálatos kapcsolatod lehetne vele, DE csak 20 évig! Mert csak 20 éved lenne hátra. Mit választanál, és miért?

A.: A mostani életed, ahogy volt, ahogy lesz.

B.: 20 csodálatos évet, "vele"?

2023. dec. 26. 01:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A

kár ilyen dolgokon filozofálni

2023. dec. 26. 01:38
 2/15 anonim ***** válasza:
Nálam a B egyértelműen. A jelenlegi életemnél kb minden jobb és sajnos nem túlzok.
2023. dec. 26. 01:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi a garancia arra, hogy csodálatos lenne az élet vele?

De hogy akkor el is gondolkozzak.. A-t választanám, az élet nem csak a szerelemről és a párkapcsolatról szól, vannak más tényező is. Lehet, hogy az életem többi része meg katasztrófa lenne.

2023. dec. 26. 01:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 2-es mind éreztünk már így, van kiút. Most én is azt gondolom ez a vég, bármi jobb lehetne. De mindig jön egy új nap.
2023. dec. 26. 01:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Csak akkor a B,ha nem kellene vissza menni az időbe, mert akkor túl fiatalon meghalnàk. Most 30 évesen tegyük fel össze jönne, akkor még lenne értelme. Ötven éves koromrig fel lehetne nevelni egy két gyereket. De ezek mellet még mának is stimmelnie kellene. Karrier, család is egészséges legyen. De erre semmi esély már. Úgy hogy maradok az A-nál talán jövő jobbat hozz, mint a múlt. Főleg hogy régen se volt semmi tökéletes.
2023. dec. 26. 04:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

39 vagyok.

Ha lehetne visszamennék 10 évet és igen 30-50 éves koromig ha biztosan boldogok lennénk akkor elég lenne nekem 20 év is.

2023. dec. 26. 06:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha lehetne,akkor visszamennék 25 éves koromig,és onnantól kezdve mindenkit kihagynék,de kivétel nélkul.

Boldogan élhetnék,nyugisan,még ha magányosan is. Most is magányos vagyok,de ennek az ára három borzalmas kapcsolat,elhagyások,anyagi és lelki károk voltak.

55 F

2023. dec. 26. 06:53
 8/15 anonim ***** válasza:

B

hiszen már 44 vagyok

2023. dec. 26. 07:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék, nem szeretnék csak 20 évet élni, még mostantól sem, pláne nem úgy, hogy előre tudom. Meg mondjuk eleve nem gondolom, hogy egy szerelem miatt megérné éveket feláldozni az életemből, ennél azért több fontos és jó dolog is van a világon.
2023. dec. 26. 08:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem B
2023. dec. 26. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!