Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés, de élnél a lehetőséggel?
Visszamehetnél a térben és időben, és ott találkoznál azzal a személlyel, aki életed szerelme volt, akár beteljesült, akár plátói. Most a tiéd lenne, és csodálatos kapcsolatod lehetne vele, DE csak 20 évig! Mert csak 20 éved lenne hátra. Mit választanál, és miért?
A.: A mostani életed, ahogy volt, ahogy lesz.
B.: 20 csodálatos évet, "vele"?
A
kár ilyen dolgokon filozofálni
Mi a garancia arra, hogy csodálatos lenne az élet vele?
De hogy akkor el is gondolkozzak.. A-t választanám, az élet nem csak a szerelemről és a párkapcsolatról szól, vannak más tényező is. Lehet, hogy az életem többi része meg katasztrófa lenne.
39 vagyok.
Ha lehetne visszamennék 10 évet és igen 30-50 éves koromig ha biztosan boldogok lennénk akkor elég lenne nekem 20 év is.
Ha lehetne,akkor visszamennék 25 éves koromig,és onnantól kezdve mindenkit kihagynék,de kivétel nélkul.
Boldogan élhetnék,nyugisan,még ha magányosan is. Most is magányos vagyok,de ennek az ára három borzalmas kapcsolat,elhagyások,anyagi és lelki károk voltak.
55 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!