Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit erzek? Mik ezek az erzesek?
Van 1 ferfi sokat logunk egyutt, nem jarunk. 1,5 eve ismerjuk egymast van szex is.
Most csak az en oldalam szeretnem tudni hogy mi ez amit erzek uh ebbe segitsetek.
Mindennap sokat gondolok ra, de nem olyanokat h dejolenne jarni vele vagy szexelni vagy jolenne ha a baratnoje lennek,csak maga a lényére gondolok meg ugy altalanossagba h mit csinal az arcara az egyutt toltott idore a hangjara az eletere. Szeretem ha mesel magarol, minden erdekel vele kapcsolatba
A fizikai vonzalom hatalmas reszemrol de csak akkor jon elo nalam ha egyutt logunk, akkor allandoan bujok olelegetem puszilgatom hamar benedvesedek tole de ha nem latjuk egymast 2 hetig sosincs olyan gondolatom h hianyzik a szex vele vagy de jolenne megolelni megpuszilni, elvagyok mindenmemu fizikai kontakt nelkul es akkor is csak magara a lényere gondolok, az osszkepre.
Ismerem minden hibajat, tobb olyan van benne ami nem tetszik mint amiben egyezzunk de elnezem neki allandoan, szemethunyok felette mert nem akarom elvesziteni. Pillangokat sose ereztem vagy lila ködöt amitol elvakult lennek.
Nem igenylem h 0-24 be egyutt legyunk, ha mindennap csak 1 orara talizunk mar az is megfelel nekem. Ha napokig nem talizunk nyilvan rosszul esik de ha irkakunk egymasnak az karpotol.
Egyebkent tudom ha jarnank hamar szakitas lenne mert nem egyeznenk ezert nem is jonnek vele ossze, egyszeruen nem hianyzik h a parja legyek.
Tehat osszessegebe vonzodok hozza kivul belul, tetszik h mas mint en megha tudom h ez ellenteteket szulne.felnezek ra szeretnek olyan lenni mint ő de egyben bosszant is mert semmi kozos kapcsolodasi pont nincs,mas a felfogasunk vilagnezet minden.nem ertem 2 ennyire ellentetes ember h tud vonzodni egymashoz. Szomoru vagyok h nem hasonlitunk semmibe,, jol erezzuk magunkat egyutt de a lelkunk valahogy nem er ossze h kegyen 1 melyebb kapcsolodas
Akkor ez szimpatia es vonzalom? Vagy szeretet? Vagy ezthivjak szerelmenek amit elnyomok magamba mert tudom h nem lenne jo vége netan rajongas amit erzek?
Ugyerzem ha hasonlo lenne a felfogas, ertekrend stb beletudnek szeretni de ez a semmibe se hasonlitunk bar vonzo de sztem emiatt nem tudok szerelmes lenni.
Akkor szerintetek mit erzek? Ez szeretet?
Szerintem ez szimpátia, vagy mivel nincs más férfi az életedben ő rá vetíted ki ami hiányzik legbelül mélyen.
(#2:🤣)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!