Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy karácsonyra meg szilveszterre ideiglenesen jöttetek össze valakivel? Csak hogy ne teljenek magányosan az ünnepek.
Erről eszembe jut az a Szmodis rajz, amikor a képen van egy bunkó férj, sipákoló feleség meg egy lefejezett öregasszony és a férj mondja: "Nyugi, csak ideiglenesen vágtam le anyád fejét"
Amúgy ennek mi értelme volna?
Jesszus nem xD ez nagyon beteg…
Olyan volt hogy éppenséggel nem volt senkim és szülinapomkor megkértem egy srácot (pár napja már amugyis leveleztünk) ha van kedve / ideje igyunk együtt át egy estét, ami sikerült, de egyáltalán nem értünk egymáshoz úgy” ha nyomult volna biztos hogy otthagyom :D
Igen, most az ünnepekre terveztük. Átbeszéltünk mindent chaten, megbeszéltük, hogy érzések kizárva. Találkoztunk és annyira jó volt az együttlét ( közös kaja, beszélgetés, szex stb.), hogy másnap én teljesen kifordultam önmagamból, megijedtem a tökéletességtől és leléptem. Megbántam, de nem tudom visszacsinálni, próbáltam beszélni vele, leírtam, hogy megijedtem és hiányzik, udvariasan válaszolt, hogy az egyezség az volt, hogy semmi bonyodalom. Békén hagytam. Tegnap kaptam még egy "kellemes ünnepeket" üzenetet tőle és ennyi volt 🫤
Nem ajánlom senkinek. Szerintem az ünnepek miatt minden felfokozott állapotban zajlik és átverődik az agy, hogy azt hiszi, hirtelen érzések jöttek.
Ja, amúgy a nő voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!