Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt, hogy karácsonyra meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy karácsonyra meg szilveszterre ideiglenesen jöttetek össze valakivel? Csak hogy ne teljenek magányosan az ünnepek.

Figyelt kérdés
Hogyan hoztátok össze, hogy beszéltétek meg? Hány évesek voltatok? Te a fiú, vagy a lány vagy? Tényleg ez alatt az időszak alatt úgy viselkedtetek, mint ha egy pár lettetek volna? Összességében milyen volt?
2023. dec. 23. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem történt ilyesmi és nem is fog.
2023. dec. 23. 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Erről eszembe jut az a Szmodis rajz, amikor a képen van egy bunkó férj, sipákoló feleség meg egy lefejezett öregasszony és a férj mondja: "Nyugi, csak ideiglenesen vágtam le anyád fejét"

Amúgy ennek mi értelme volna?

2023. dec. 23. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még ilyen.
2023. dec. 23. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
ennyire szánalmas azért nem vagyok + szeretek egyedül lenni.
2023. dec. 23. 16:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus nem xD ez nagyon beteg…

Olyan volt hogy éppenséggel nem volt senkim és szülinapomkor megkértem egy srácot (pár napja már amugyis leveleztünk) ha van kedve / ideje igyunk együtt át egy estét, ami sikerült, de egyáltalán nem értünk egymáshoz úgy” ha nyomult volna biztos hogy otthagyom :D

2023. dec. 23. 16:26
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem. De komolyan családja, barátai nincs az embereknek?
2023. dec. 23. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Velem (F) volt hasonló, csak nem karácsonykor, hanem Valentin-napon. Egy online megismert lány felvetette, hogy aznap lennék-e a pasija? A félreértések elkerülése végett: nem szexkalandról volt szó, hanem hogy játsszuk el aznap, mintha szerelmesek lennénk. Én belementem. Reggel írtam neki, hogy Boldog Valentin-napot, kicsit beszélgettünk, délután találkoztunk, "randiztunk", igaz, kézfogásnál, meg ölelésnél több nem volt, de jól éreztük magunkat. Tudtuk mindketten, hogy ez csak egy ideiglenes szerep, de őszintén szólva nekem tetszett, meg biztosra tudom, hogy neki is.
2023. dec. 23. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Filmen láttam többször is ilyet.
2023. dec. 23. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Amcsi romkom filmekben van ilyen, de az életben ez nyögvenyelős lehet nagyon.
2023. dec. 23. 19:56
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

Igen, most az ünnepekre terveztük. Átbeszéltünk mindent chaten, megbeszéltük, hogy érzések kizárva. Találkoztunk és annyira jó volt az együttlét ( közös kaja, beszélgetés, szex stb.), hogy másnap én teljesen kifordultam önmagamból, megijedtem a tökéletességtől és leléptem. Megbántam, de nem tudom visszacsinálni, próbáltam beszélni vele, leírtam, hogy megijedtem és hiányzik, udvariasan válaszolt, hogy az egyezség az volt, hogy semmi bonyodalom. Békén hagytam. Tegnap kaptam még egy "kellemes ünnepeket" üzenetet tőle és ennyi volt 🫤

Nem ajánlom senkinek. Szerintem az ünnepek miatt minden felfokozott állapotban zajlik és átverődik az agy, hogy azt hiszi, hirtelen érzések jöttek.

Ja, amúgy a nő voltam.

2023. dec. 26. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!