Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak olyan nőt utasítasz vissza akit rondának látsz?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha nem egy tanulatlan tuskó persze...2023. dec. 22. 17:01
1/5 anonim válasza:
Nem, olyant is, akin látom, hogy nem teljesen más világban él, mint én, más értékrendje van. Kapcsolatra értem persze, csak szexre azért lennebb van a mérce.
2/5 anonim válasza:
Dehogyis, van egy halom szempont a külsőn kívül.
A teljesség igénye nélkül:
-legyen hasonló intellektuális szinten mint én (nem azt mondom, hogy én magasan vagyok, csak azt, hogy ő legyen hasonló szinten:D)
-éljen önállóan (azaz ne más pénzéből, saját otthonban
-legyenek céljai, ambíciói
-legyen hobbija, szenvedélye
-tudjon játszani
-legyenek barátai akikkel rendszeresen találkozik is
Most így első körben ennyi, de nyilván nem ennyi az egész.
4/5 anonim válasza:
Nekem arra sincs lehetőségem, hogy visszautasítsak bárkit is
5/5 anonim válasza:
Volt már, hogy szép nő is lapátra került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!