Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha az erényövben tartott férfi mindent megtesz nektek és kiszolgál akkor jár neki egy kis szabadság vagy pont ellenkezőleg, minél tovább van bent annál inkább a "tiéd" és engedelmes?
Jár neki egy kis szabadság. Így lehet jutalmazni, hogy később is erre törekedjen és megtegyen mindent, ha ki akar szabadulni egy kis időre.
Persze szabadulás előtt pitiznie, könyörögnie kell térdencsúszva.
Remélem nem gond hogy erényövet hordó férfiként válaszolok.
Azt vettem észre, hogyha "hozom az elvárhatót", azaz megcsinálok mindent amit a feleségem kér, kényeztetem őt, minden házimunka kész van időre, stb., de egyébként csak telnek a "szürke hétköznapok" akkor általában menentrendszerűen kerül le rólam, ami nálunk heti 1 alkalmat jelent.
Ha bármivel felbosszantom, nem csinálok meg valamit időben, stb., akkor az azt jelenti hogy azon a héten nem élvezhetek el, ez a büntetés általában.
Ami viszont engem is meglepett, hogyha igazán odateszem magam, a tenyeremen hordozom őt, meglepem ajándékokkal, finom vacsorákkal mindennap, a lakás is csillog villog, akkor arra számítanék hogy valami jutalmat kapok tőle, előbb leveszi rólam, stb.. és ez sokszor így is van de nem mindig. Pár hete pl. pont ez történt. Elég rossz hangulatban volt és a hétvégén fel akartam vidítani, ezért egész nap a konyhában tettem vettem, hogy 3 fogásos különleges vacsorával lepjem meg... Ezután masszázs, másnap reggel szintén villásreggeli, és mindeközben a lakást is teljesen kitakarítottam, és még egy különleges aprósággal is megleptem, amire régóta vágyott. Vasárnap este biztos voltam benne hogy egy különleges szexben lesz részem, de ehelyett ennyit kaptam: "nagyon tetszett ahogy a hétvégén viselkedtél, teljesen elkényeztetsz.. arra gondoltam, hogy még egy pár napig rajtad maradhatna, hogy lássam, tudod-e ezt még fokozni..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!