Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, sokszor van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sokszor van ilyen?

Figyelt kérdés

Elmentek randizni ,és ti nem jöttök be a srácnak?

Gyakori?

2023. dec. 17. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát olyan fele fele hogy melyikünk nem akar többet. Egyszer élőben offoltak és annyira meglepődtem, hogy valaki ezt a szemembe mondja, hogy köpni nyelni nem tudtam :D
2023. dec. 20. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Három eset van: vagy nekem jön be az illető, vagy én neki nem (és nem mindig külsőre, volt, aki megmondta, hogy amúgy bejövök neki, de az, hogy gyerekem és macskám van, az nála kizáró ok), illetve olyan is volt már, hogy kölcsönösen nem jöttünk be egymásnak. Arányaiban szerintem ez olyan 10-ből 5, amikor nekem nem, 2 amikor én neki nem és 3 amikor kölcsönös.

És a szerencsés verzió az, amikor kölcsönösen bejövünk egymásnak, ez sokkal ritkább.

2023. dec. 20. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Pasiként fordult elő hogy olyan hölggyel találkoztam aki nagyon nem jött be élőben.

A legmeredekebb eset az volt amikor képcsere nélkül "mások által csinosnak mondott" - hát nem'tom kik lehetnek a mások... (90 kg, szó szerint bajsza volt), pontosan tudta magáról finoman szólva nem csinos, teljesen feleslegesen szívatott engem is, de saját magát is egy újabb felesleges randival, csalódással.

Tanulság mindenkinek: képcsere nélkül sehova (de még hasznosabb ha telefonon is beszélsz vele - legalább egy első benyomást szerzel), s ne fesd le magad másnak a neten mint amilyen élőben vagy!

2023. dec. 20. 16:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Már elég hosszú ideje nincs kölcsönös sajnos😄
2023. dec. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!