Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, járnátok olyan férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok olyan férfival aki sokszor behódol nektek?

Figyelt kérdés
Azért hogy ne kelljen veletek veszekednie. Szóval olyan férfi aki mindig igazat adna nektek, és átadja az irányítást.

2023. márc. 9. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Nem, mert ezek szoktak a leggazabbak lenni, amikor osszegyulik bennuk a sok szar. Olyankor meg a legalapabb semmisegeket is a szemedre vetik. Egy ilyen embernel SOHA nem tudod, mikor mivel van epp baja, csak kiderul ot ev mulva, hogy ot mennyire megviselte, hogy minden reggel megcsinalta a kavedat az ovevel egyutt, mikozben te epp arcot mostal, meg mittomen.

Meg eleve nem szeretem azokat, akik nem birjak felvallalni magukat.

2023. márc. 9. 14:52
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Úgy, ahogy az első írja. Ez később nem buggyanna ki belőle? Nyelne mindig, aztán a legváratlanabb kis szrságnál meg ki jönne a felgyülemlett feszkó.

Miért nem jó az adott pillanatban tisztázni az adott dolgot vagy kompromisszumot kötni (ha lehet)? Az már eleve gyanús lenne, hogy mindig igazat ad.

2023. márc. 9. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Ja meg mi ez a megfogalmazás hogy, "Azért hogy ne kelljen veletek veszekednie."

Attól, hogy megpróbál valaki megbeszélni valamit, az nem = veszekedés. Miért kellene veszekedni? Vagy, amikor csak veszekedés meg cirkusz árán lehetne le meccselni, akkor nem jobb elengedni az olyan embert?

2023. márc. 9. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem. De nem is hozom olyan helyzetbe, hogy be kelljen hódolnia nekem.
2023. márc. 9. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amikor ilyen pasival volt dolgom, annyira elnyomta magát a kedvemért, hogy mikor robbant az olyan undorító módon történt hogy rögtön szakítottam is vele. Nyilván feltűnt azelőtt is hogy sok mindent csak az én kedvemért csinál, de nem gondoltam hogy ekkora frusztrációt okoz benne, mivel próbálta mosni magát, hogy nekem akar örömet okozni. De nekem nem kell ilyen áron. A hazugságnál minden jobb, még a veszekedés is.

Szóval soha többet, csak olyannal vagyok aki önmagát adja és őszinte.

2023. márc. 9. 15:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen sokan azt gondolják, hogy ezek milyen békés emberek, mert ezt mutatják. Felszín alatt meg: kinyírt 6szor.
2023. márc. 9. 15:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Azért jövök össze egy másik emberi lénnyel, hogy ketten legyünk. Ha csak az én véleményem létezik, akkor egyedül vagyok.

Legyen Férfi és merje kimondani a saját gondolatait, álláspontját. Ha nem egyezik, akkor max vitázunk és konszenzusra vagy kompromisszumra jutunk.

Ha meg nem tudunk semmiféle egyetétésre jutni, és a kérdés alapvető fontosságú, akkor nem vagyunk egymásnak valók. Ha ilyen alapvető különbség esetén csak behódol és titkon nem ért egyet, akkor csak évekre nyújtja el azt, hogy nem vagyunk egymásnak valók. Az meg kinek jó?

2023. márc. 9. 15:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Simán, de akkor, ha attól még van saját véleménye is és azt is elmondja. Akkoris, ha a végén nekem ad igazat. 40N
2023. márc. 9. 16:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Itt leginkább arról van szó hogy elmondja a véleményét, de hagyja hogy tiétek legyen az utolsó szó, és, tiétek a döntés a végén. Ahogy a nyolcas írta.
2023. márc. 10. 14:19
 10/11 anonim ***** válasza:
9, hááát nem, ez mgé nem elég. Ha van véleménye és mindig hagyja felülírni azt, akkor az a vélemény annyit is ér. Igenis elgyenek olan dolgok amikből nem enged mer tneki fontosak. Ha valakinek semmi sem fontos, az az ember akár meg is szűnhet létezni. A buddhisták konkrétan erre törekednek, hogy semmi sem legyen ofntos xD
2023. márc. 10. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!