Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik barátnőt tartanak már régóta, milyen hasznos tanácsokat adnál?
"tartanak" b+
Mint a háziállatot szokás, úgy értetted, kérdező?
"Tartanak" :D
Hát ez haláli. "A Morty-kat meg úgy tenyésztik", mi?
Háziállatot szokás tartani, nem bnőt.
Nem tudok tanácsot adni. Szellemileg nem vagyunk egy síkon. Sajnálom.
Tanács:
1. Ne gondolj rá háziállatként, hanem bánj vele felnőtt ember módjára, tiszteld, szeresd.
2. Olyan párt keress, akivel jobbak a mindennapjaid, olyan kis mértékben kell alkalmazkodni, ami nem jelent gondot.
3. Hogyha valakivel már az elején nem működik, inkább keress tovább.
Én tartok barátnőt több éve, szerencsére nem igényel sok törődést, mondjuk igényli a sok simogatást, de megvan a haszna is, naponta leszop. Másfél éve volt hogy napokig nem akart szexelni, akkor megfordult a fejemben hogy kidobom, de végül megtartottam. Nem bántam meg, jó szolgálatot tesz.
Viszont ki kell ismerni, minden barátnő egyedi. Máshogy kell mindegyiket ösztönözni a főzésre, szopásra stb. Legyél te az alfa az a fontos, ne jutalmazd a domináns viselkedést!
Amúgy viccen kívül remélem ezeket a kérdéseket, amikben a kérdező úgy ír a nőkről mint a kutyákról, ugyanaz az ember teszi fel, mert ha nem, akkor az azt jelenti hogy több ilyen balfasz van :D
Szeretőre gondolsz?
Amúgy szerintem te vagy a "lopott órás" kérdező, aki csak most tervezgeti hogy szeretőt szerez, csak nem tudja mit hogy kell 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!