Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válaszol valaki és kérdez vissza érdeklődve, ha utána figyelmen kívül hagyja a másikat?
Velem is volt már, hogy rám írt valaki kb. provokálva a válaszomat, írtam neki és ha kérdeztem megtiszteltem azzal hogy elolvastam, amit írt.
Nemtől kortól függetlenül érdekel, hogy te miért viselkedtél így, mit érzetél, reagáltál mikor veled így viselkedtek.
Azt nem tudom mert el se olvasta...
Pont erre vonatkozik a kérdés hogy válaszol kérdez de már meg se nézi a választ.
Lehet meggondolta magát hogy mégse akar vitázni. Sokan azért se nyitják meg az üzenetet mert akkor rajtuk van a kényszer hogy látta és válaszolni kell, aztán így meg az a hülye kép él a fejükben hogy a másik azt hiszi nem ért rá megnézni, nem is látta, nem tartozik semmivel.
De lehet tényleg a saját utolsó levele volt az, aztán már szimplán nem is volt kiváncsi a válaszodra csak ki akarta írni magából amit. Főleg ha pl nem is tudna mit mondani mert igazad van, de a hülye fejében mégis az van hogy neki kell győzni.
Kicsinyes pitiáner egoista dolgok ezek, dehát baromi sokan manapság már ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!