Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz rákérdezni a lánynál, hogy adhatok-e neki puszit mikor találkozunk?
Barátok vagyunk, most fogunk találkozni. Nem randit beszéltünk meg, de én szeretném ha később alakulna több is.
Eltűnik a "macsóság" ha rákérdezek vagy legyek határozott és adjak neki puszit magamtól?
Nő vagyok és vannak férfi barázaim de egyiket se puszilom arcon. Inkább megöleljük egymást, 1 valaki szokott a fejemre adni, de ennyi.
Amúgy nem világos. Ha a barátod miért akarsz többet? Ha valóban többet akarsz, akkor meg ne mond, higy barátkoztok, mert nem igaz.
Hát egyelőre barátkotkozunk. Ha minden jól megy a találkpzáson, akkor szeretnék többet is.
Írásban tetszik a stílusa, képeken nagyon szép.
Akkor ne menjen a puszi?
Anélkül nem lesz fura?
Csak egy szia oszt kész?Holnap találkozunk.
15-ös Jól írja. Első találkozó alkalmával jobb hanyagolni. Ki tudja miket csinált előtte a szájával.
2 hete randiztam egy lánnyal (32 éves ribizli). Aznap délelőtt egy sráccal volt randija. A srác felvitte a lakásába a csajt. A srác le is ápolta.
Aznap este velem randizott a lány.
Ehhez a lányhoz a randi alatt 1 újjal nem nyúltam hozzá! Pár nappal később megtudtam mi történt aznap délelőtt.
Fő az óvatosság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!