Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz rákérdezni a lánynál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz rákérdezni a lánynál, hogy adhatok-e neki puszit mikor találkozunk?

Figyelt kérdés

Barátok vagyunk, most fogunk találkozni. Nem randit beszéltünk meg, de én szeretném ha később alakulna több is.

Eltűnik a "macsóság" ha rákérdezek vagy legyek határozott és adjak neki puszit magamtól?

2023. dec. 16. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj de ja. 2 hónap után hogyan lehet valaki a barátod főleg úgy, hogy mást szeretnél?
2023. dec. 16. 17:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Nő vagyok és vannak férfi barázaim de egyiket se puszilom arcon. Inkább megöleljük egymást, 1 valaki szokott a fejemre adni, de ennyi.

Amúgy nem világos. Ha a barátod miért akarsz többet? Ha valóban többet akarsz, akkor meg ne mond, higy barátkoztok, mert nem igaz.

2023. dec. 16. 17:51
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát egyelőre barátkotkozunk. Ha minden jól megy a találkpzáson, akkor szeretnék többet is.

Írásban tetszik a stílusa, képeken nagyon szép.

2023. dec. 16. 18:04
 14/17 A kérdező kommentje:

Akkor ne menjen a puszi?

Anélkül nem lesz fura?

Csak egy szia oszt kész?Holnap találkozunk.

2023. dec. 16. 18:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Első talikor hanyagold.
2023. dec. 16. 18:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem pl. NEM alap a puszi bárkitől.
2023. dec. 17. 19:50
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös Jól írja. Első találkozó alkalmával jobb hanyagolni. Ki tudja miket csinált előtte a szájával.

2 hete randiztam egy lánnyal (32 éves ribizli). Aznap délelőtt egy sráccal volt randija. A srác felvitte a lakásába a csajt. A srác le is ápolta.

Aznap este velem randizott a lány.

Ehhez a lányhoz a randi alatt 1 újjal nem nyúltam hozzá! Pár nappal később megtudtam mi történt aznap délelőtt.

Fő az óvatosság!

2023. dec. 18. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!