Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti szeret?A férfi azt mondja "mert vannak szerethető tulajdonságaid" miután a nő mondja neki,hogy "furán" nézett rá miközben fél méterre ültek egymás mellett két óráig és beszélgettek.Vagy màst jelent?
Azért egy fura tekintet, ahogy eddig nem nézett meg egy tüsszentés nem ugyanaz a kategória.Főleg, hogy így válaszolt, ahogy feljebb írtam.
Egyébként párszor az arcomat is simogatta magától, volt,hogy csókot dobott amikor ment el és visszanézett a folyosón felém.Amikor megfogtam a kezét nem engedte el 1-2 perc után.
Amikor eljött elköszönni,hogy többet nem találkozunk azt mondta "bevonódtam érzelmileg", pedig szex nem volt köztünk soha.
És lett volna lehetőség szexre, de a felesége miatt nem-et mondott.Aki amúgy már rég megcsalta, de ez a férfi erkölcsös ilyen szempontból.
14:37
Szóval te minden random embernek többször simogatod az arcát, amikor mész el tőle csókot dobsz neki, azt mondod azért nézel rá furán, mert vannak szerethető tulajdonságai, közlöd vele , hogy bevonódtál érzelmileg és,ha megfogja a kezed te is nyugodtan fogod az övét percekig, amikor kettesben ültök egymás mellett.Elég érdekes nem mondom.Hány éves vagy?És milyen nemű?Gondolom nő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!