Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor nyaralni mentek és esztek, ha a párotok 5-800 ft-al drágább ételeket eszik, mint ti, akkor a különbözetet bekéritek tőle?
Még jó hogy! Sőt, minden nap mérlegre állítom a reggeli után, hogy lemérjük, mennyivel több sonkát és narancslevet fogyasztott nálam 🙄 a vécépapír elszámolásunk pedig havi szinten legalább két órányi adminisztráció, de engem nem fog negyed tekerccsel megrövidíteni!
Amúgy komolyan, van, aki 5-800 forintos ételár-különbségeken b.szakszik a párjával...?
Na ilyenkor áldom az eget a férjemért aki soha nem számolt semmit….. udvarolt az elején is meg most is.
És soha nem láttam rajta hogy bármit is sajnálna tőlem.
A párod gyerekeinek?
Na irigy vagyok.
Sokan tényleg iszonyatosan sóherek. Válás után meg úgy vannak vele hogy az nem baj hogy neki van gyereke, de a másiknak ne legyen.
Egyik ismerősöm ( pasi) mesélte hogy elvitte az exét nyaralni, de a nő kifizette a saját részét….de amúgy akkor nem ő vitte nyaralni gondolom ölben, csak ő azt hiszi hogy ő elvitte nyaralni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!