Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelhetők a kéretlen udvarlók hivatalos helyen? N
Sehogy nem kell lereagálni. Meg se halld. Rezzenéstelen arccal teszed a dolgod.
Ha túl lép egy határt, akkor meg jelzés neki, hogy ez egy hivatal, ennek megfelelően viselkedjen. Ha ez sem használ, akkor megemlited neki a biztonsági szolgálatot. Mindezt udvariasan, nyugodt, semleges hangnemben.
Nem kell karikagyűrű és egyebek. Tanuljanak meg viselkedni.
Nem kell reagálni. Szrni rá, sok bunkó, aki nem mászott le a fáról.
Bármilyen reakcióval csak bátorítod őket, a szenvtelenséggel "rigid pitsa" viszont nem tudnak mit kezdeni ;)
4
Egyetem alatt diákmunkáztam ügyfelekkel. Hidd el, kb. pont úgy, ahogy írtad, csak kicsit szofisztikáltabban. Meg ne tudd, milyen férfitársaid is vannk.
Rohadjak meg, 1x kipróbálnám milyen, nőként.
Anno akik a nővéremre próbáltak rámászni ilyen stílussal, elküldtem a francba kb 10 évesen. :D Jót röhögött rajta mindenki.
Engem jobban irritált, mint a nővéremet.
Egy jo nagy koves gyuru es katikagyuru a gyurusujjadon.
Eloveszem ilyenkor a kezem es megmondom,h a csalad mindennel fontosabb. Ez a legdiplomatikusabb legelegsnsabb megoldas es semmit se tudnak ra mondani.
Egy jo nepes csaladrol szedj le fotot sok gyerek is legyen es azt mutogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!