Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek jól néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek jól néz ki Szijjártó Péter?

Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Csak nehogy Dzsudzsák Balázs féltékenykedni kezdjen!
2023. dec. 14. 11:29
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Ez a kérdés az ő esetében teljesen inkompetens,mert mint minden fidesses

gyíkarc egy undorító görény,nem férfi.

2023. dec. 14. 11:51
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Olyan nagy ufó feje van. Ráadásul ami hajat szokott vágatni magának, az még inkább kiemeli a nagy fejét. Nem jóképű egyáltalán, nem is férfias.

Attól, hogy valaki politikus és külügyminiszter, attól még nem lesz vonzó külsőre. Úgyhogy egyszóval nem, nem néz ki jól.

2023. dec. 14. 12:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem, dehogy.
2023. dec. 14. 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
#2 ezt eltalálta. Sosem gondoltam így végig, de tényleg az összes fideszes politikus férfi visszataszító.
2023. dec. 14. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Azért a Lázár Jánost kipróbálnám. Nagyon domináns kisugárzása van, úgy képzelem el, mint aki rendesen el tudná látni a bajom.
2023. dec. 14. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

Ne felejtsd el, hogy ő volt az a politikus, aki azt mondta, hogy:

"akinek nincs semmije, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér"

Ezt gondolja az emberekről amblok. Utána persze "bocsánatot kért", mert ő a politikusokra értette. NEM. Ezen nincs mit magyarázni. Ezt az emberekről gondolja, ezért egy igen visszataszító ember, és még csak nem is néz ki jól.

2023. dec. 14. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk én Lázárról egy kicsit jobb (vagy kevésbé rossz) véleménnyel vagyok, mint Orbánról vagy Szíjjártóról vagy a legtöbb Fidesz-politikusról. Ő ui. időnként mer eltérni a "hivatalos" állásponttól. Őrajta érzem, hogy legalább van saját véleménye. A többiről (legtöbbjükről) azt érzem, hogy az agyukra nincs is szükségük, úgyis mindig azt mondják, amit előírnak nekik.
2023. dec. 14. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:
#7 nem feleségül akarok hozzá menni.
2023. dec. 14. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Az meg, hogy ki néz ki jól meg ki nem, az ízlés dolga. Szerintem sem néz ki kifejezetten jól, engem a kisugárzása tud megpiszkálni.
2023. dec. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!