Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek jól néz ki Szijjártó Péter?
Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 11:09
1/10 anonim válasza:
Csak nehogy Dzsudzsák Balázs féltékenykedni kezdjen!
2/10 anonim válasza:
Ez a kérdés az ő esetében teljesen inkompetens,mert mint minden fidesses
gyíkarc egy undorító görény,nem férfi.
3/10 anonim válasza:
Olyan nagy ufó feje van. Ráadásul ami hajat szokott vágatni magának, az még inkább kiemeli a nagy fejét. Nem jóképű egyáltalán, nem is férfias.
Attól, hogy valaki politikus és külügyminiszter, attól még nem lesz vonzó külsőre. Úgyhogy egyszóval nem, nem néz ki jól.
5/10 anonim válasza:
#2 ezt eltalálta. Sosem gondoltam így végig, de tényleg az összes fideszes politikus férfi visszataszító.
6/10 anonim válasza:
Azért a Lázár Jánost kipróbálnám. Nagyon domináns kisugárzása van, úgy képzelem el, mint aki rendesen el tudná látni a bajom.
7/10 anonim válasza:
Ne felejtsd el, hogy ő volt az a politikus, aki azt mondta, hogy:
"akinek nincs semmije, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér"
Ezt gondolja az emberekről amblok. Utána persze "bocsánatot kért", mert ő a politikusokra értette. NEM. Ezen nincs mit magyarázni. Ezt az emberekről gondolja, ezért egy igen visszataszító ember, és még csak nem is néz ki jól.
8/10 anonim válasza:
Mondjuk én Lázárról egy kicsit jobb (vagy kevésbé rossz) véleménnyel vagyok, mint Orbánról vagy Szíjjártóról vagy a legtöbb Fidesz-politikusról. Ő ui. időnként mer eltérni a "hivatalos" állásponttól. Őrajta érzem, hogy legalább van saját véleménye. A többiről (legtöbbjükről) azt érzem, hogy az agyukra nincs is szükségük, úgyis mindig azt mondják, amit előírnak nekik.
9/10 anonim válasza:
#7 nem feleségül akarok hozzá menni.
10/10 anonim válasza:
Az meg, hogy ki néz ki jól meg ki nem, az ízlés dolga. Szerintem sem néz ki kifejezetten jól, engem a kisugárzása tud megpiszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!