Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Itt egy lány:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha megláttok egy valóban tökéletes külsejű, sportos, okos, intelligens, sikeres férfit ezzel a nővel, akkor (mindenféle rosszindulat) nélkül megfordul a fejetekben, hogy miért van együtt egy ennyire husis lánnyal? Itt most nem az a kérdés, hogy foglalkoztok-e másokkal, akár fel is hívhatja rá valaki a figyelmeteket. A kérdés az, hogy női szemmel szerinted van-e annyi felesleg rajta, hogy ez szokatlan legyen/elkönyveld, hogy a teltebb lányokhoz vonzódik.

(A képen egyébként egy híres modell van, nem hinném, hogy személyiségi jogokat sértek a linkeléssel)

2023. dec. 14. 11:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a csaj túlsúlyos. A hónaljug húzott nadrág / szoknya nyilván segít az összképen, de anélkül bizony neki is csüng a hasa.

Viszont mi közöm hozzá, ha egy férninak ő tetszik? SEMMI. Nekem meg minimális mellem van, ennyi erővel akkor ezen is problémázhatna egy harmadik fél, és bizony neki is pontosan ugyanannyi köze lenne hozzá.

2023. dec. 14. 12:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kövér a nő, és igen, ha nem lenne ennyire szép arca, akkor nem tetszene sok pasinak, szimplán csak a testalkata miatt.

Ugyanakkor a képen linkelt lány esetében nem lepődnék meg, ha a kérdésben leírt pasival lenne, mert mint írtam is, szép az arca, a felesleg is jól oszlik el rajta, összességében bár kövér, de jól néz ki. És ezt így simán el tudnám fogadni (na nem mintha az én elfogadásomtól függne a kapcsolatuk, de érted, nem rugóznék ezen :D ). Akkor lepődnék meg, ha úgy nézne ki, mint egy labda lábakkal, és még az arca se lenne szép, akkor valóban felvonnám a szemöldököm, hogy úgy mégis mit keres mellette egy kívülről nézve kifejezetten nyerő pasi.

2023. dec. 14. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Van rajta felesleg, de biztos, hogy a pasas sem jön be mindenkinek.

De életemben nem gondolkoztam el, hogy két külsőre nem egyforma ember miért van együtt. Olyan eset többször volt, amikor az egyik fél egy kedves, jószívű ember, a másik meg egy kárörvendő, goromba féreg. Ezeken mindig elgondolkozom.

2023. dec. 14. 13:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt ilyen mélységében engem sem érdekel más kapcsolata, pláne nem egy vadidegené.

Másrészt ismerek hasonló alkatú nőt: igényesebb, elegánsab és nőiesebb, mint sok modellalkatú. Nagyon jól öltözködik, abszolút csinos és kellemes kisugárzású női szemmel. Szóval nem minden a kilókon múlik. De a képen levő nő husis, de nem is kórosan elhízott.

2023. dec. 14. 13:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem is tudom...nem szoktam ilyeneken gondolkozni.
2023. dec. 14. 16:59
 16/16 anonim ***** válasza:
65%
Ez a nő súlyosan túlsúlyos. Ennyi a történet. Nem vonzó ráadásul nem is egészséges.
2023. dec. 14. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!