Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Itt egy lány:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha megláttok egy valóban tökéletes külsejű, sportos, okos, intelligens, sikeres férfit ezzel a nővel, akkor (mindenféle rosszindulat) nélkül megfordul a fejetekben, hogy miért van együtt egy ennyire husis lánnyal? Itt most nem az a kérdés, hogy foglalkoztok-e másokkal, akár fel is hívhatja rá valaki a figyelmeteket. A kérdés az, hogy női szemmel szerinted van-e annyi felesleg rajta, hogy ez szokatlan legyen/elkönyveld, hogy a teltebb lányokhoz vonzódik.

(A képen egyébként egy híres modell van, nem hinném, hogy személyiségi jogokat sértek a linkeléssel)

2023. dec. 14. 11:00
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem, ez egy teljesen normál alkat.
12 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a képen látható nő kövér (és ezen mit sem változtat a gyönyörű arca). Ettől függetlenül nem gondolnék semmit az általad leírt helyzetről. Marhára nem érdekel más párkapcsolata.
2023. dec. 14. 11:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik választ se jelöltem be.

Egyrészt ez nem egy normális alját, valóban húsos, van rajta felesleg. Másrészt látszik, hogy jól van elosztva, és mozog is mellette, ápolja a külsejét, stb. A genetikája is szerencsés, szép az arca. Tehát akinek a telt alkat tetszik, annak ő egy nagyon is vonzó nő. Ebből következik, hogy egy kimondottan helyes pasival fogom látni, akkor egyáltalán nem csodálkozok, hogy együtt vannak.

Az, hogy ki sikeres, ránézésre nem lehet látni. Például ha ezzel a csajjal összefutsz a boltban, te se arra gondolsz elsőre, hogy milyen sikeres, hogy keresett plusz size modell lett. Csak egy csajt látsz.

2023. dec. 14. 11:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem jelöltem be egyiket sem. Azt gondolom, hogy a vonzódás az egy teljesen relatív dolog. Kinek mi jön be, nemcsak az átlag érvényesülhet hogy szép nőnek jó pasi. Én nem látok ebben semmi szokatlant. Ha valakik így érzik jól magukat, akkor legyenek boldogok. Nőként a páromhoz képest jó nő vagyok, de én mégis ő hozzá vonzódom, és nem szoktak érdekelni úgymond más jó pasik.
2023. dec. 14. 11:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelölök én sem.

Simán eltudom fogadni, hogy van akinek ez az alkat tetszik.

2023. dec. 14. 11:38
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Az arca nagyon szép és vannak férfiak, akiknek az ilyen alkatú lányok tetszenek mégha ők normális alkatúak is.
2023. dec. 14. 11:38
 6/16 A kérdező kommentje:

Szerintem nem kell ebből ilyen morális kérdést csinálni.

A férfiak többségének a modellalkatú lányok jönnek be. Itt a kérdés arra vonatkozik máshogy megfogalmazva, hogy egy ilyen alkatú lányon (ezen a lányon) látsz-e akkora felesleget, ami már valószínűleg szerinted nem jön be a többségnek.

Köszi az eddigi válaszokat!

2023. dec. 14. 12:03
 7/16 anonim ***** válasza:
46%

Nézd, nem nekem szól a kérdés, mert férfi vagyok, de ez a nő nem husis, hanem kövér. Mondjuk ki. A husis nő az, aki nem is vékony, nem is kövér, a kettő között van valahol. Ha én férfi létemre meglátom, hogy egy izmos, jóképű férfi egy ilyen nővel jön megy, akkor hogy őszinte legyek veled, én pont lesz*rom, mert akkor legalább 1-el kevesebb a konkurencia a szép lányoknál. Ennyi. De komolyan. :D

Nem vagyunk egyformák, ízlésről amúgy sem érdemes vitatkozni, az egyik legbutább dolog a világon, ezt csak a hülyék nem látják be.

Szerintem ez a többségnek már nem jön be, ráadásul a vékony modell nők fotóit is szokták retusálni, ha mást nem, akkor pl:. az anyajegyeiket eltüntetik a képekről, meg persze smink stb. aki modell, az sem tökéletes, csak az alakja meg az arca az nagyon tetszetős, szép, formás, de a bőre nem biztos, hogy full egyforma árnyalatú mindenhol, vagy pl:. ugye anyajegyes, ami persze természetes, de a modellről mi jut az emberek eszébe? A tökéletesség. Ami egyébként nincs.

2023. dec. 14. 12:15
 8/16 anonim ***** válasza:
35%

6. Akkor miért nem úgy tetted fel a kérdést, hogy kövérnek tartjuk-e vagy nem?

Igen, kövér, a többségnek nem ez tetszik, de mindig van pár kivétel.

Nem is értem miért kellett így kiforgatni ezt.

2023. dec. 14. 12:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem gondolok semmit, miért ne tetszhetne neki ez a lány? Azért ő nem 130kg, nem egy durva túlsúly, szerintem még telt kategória. Viszont ezek a képek hazudnak. Nem így néz ki egy telt lány. Én jelenleg 65 kg vagyok, de voltam 88kg is a 178 centimhez. Egy ilyen lánynak bizony vannak striái, narancsbőre, nem ilyen szép sima a bőre (utolsó képen a lábain kicsit látszik amit mondok, de bőven van rajta szerkesztés). Sok telt lánynak nem ilyen szép a mell-derék-csípő aránya, inkább csak folynak a hurkák egymásra. Az arca gyönyörű, nos ennyi szerkesztéssel akárkinek az lenne. Előszeretettel tüntetik el a tokát, a sokszor zsíros bőrt. Most csak a külsőt érintem, eü része nem releváns most a kérdés szempontjából. Nem modom, hogy nem szeretheti magát valaki így, ne nézzenek hülyének. A sok bodypositivity ikon is szér van faceappozva. Ezzel az a baj, hogy aki tényleg duci, annak ez nem segítség, mert rondának fogja magát érezni hozzájuk képest is, meg a vékony modellekhez képest is. A férfiaknak meg ez átverés. Szerintem sokan koppannak, amikor először lekerül a ruha egy duci lányról, és na, nem olyan tökéletes az a test. Persze kérdező, lehet, hogy te nem ilyen vagy, általánosságban mondom ezt most.
2023. dec. 14. 12:35
 10/16 A kérdező kommentje:
#8: mert eredetileg nem az a kérdésem, csak arra úgy látszik nem hajlandó senki sem válaszolni. Egy általános "kövérnek tartod-e" kérdés pedig nagyjából ugyanazt a statisztikát fogja adni.
2023. dec. 14. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!