Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor a pároddal egymáshoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a pároddal egymáshoz bújtok, akkor annak mennyire van szexuális töltete?

Figyelt kérdés

Most gondolok itt olyan helyzetekre, hogy ültök a buszon és közben összebújtok pl.

Vagy csak úgy megölelitek egymást napközben.

Ilyenkor azonnal beindul a szexuális vágyatok egymás iránt, vagy ezt tudjátok "csak úgy" csinálni, mindenféle hátsó szándék nélkül?

2023. dec. 11. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Változó. Néha tényleg csak ölelés, bújás, de van, hogy bőven van benne szexuális töltet. Kb. fele-fele arányban.
2023. dec. 11. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
33%
Elindul felfelé a hőmérőm.Józsi bácsi 64F
2023. dec. 11. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
94%

Volt olyan pasim aki pl ha bejott a munkahelyemre mindog fogdosott de akkor is ha pl vitt kocsival valahova pl felnyúlkált nekem ami irtozat fájt. Szerintem ő nem is szeretett engem.

De utána lett olyan barátom aki meg viragot vagy kaját hoz a melohelyemre es kocsiban bulizunk zenét hallgatunk vagy rengeteget beszélgetunk.

Nálam ilyenek szoktak lenni.

2023. dec. 11. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!