Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen társkereső működhetne? Kipróbálnád?
Rengeteg pasi nem is a nőkkel van elfoglalva, hanem a többi pasival. Ilyen nőhöz milyen pasinak kell kenni? XY kinek az exe volt? Volt-e a csajnak fekete/alfa/nagyfarkú pasija, és persze mennyi?
A profilban nem a csajról lenne kép meg bio, hanem a legutóbbi exéről. Esetleg az utolsó 3 exről, vagy a 2-3 leghosszabb kapcsolatáról. Fotók, magasság, vagyon, végzettség, részletes bemutatkozás.
Ez alapján kéne eldönteni, hogy a csajjal szeretnél-e kapcsolatba lépni. De csak a randin láthatod, hogy néz ki és kicsoda.
Tudom, rengeteg szempontból nem megvalósítható, most én bátorkodtam kiírni egy elméleti kérdést. Tehát lécci, ne abba az irányba menjünk el, hogy technikailag hogy (nem) lehet megvalósítani. Tegyük fel, hogy megvalósult.
Férfiak: regisztrálnál? Kipróbálnád? Kikkel ismerkednél? Akiknek hasonló exe van, mint te? Vagy aki az exek alapján "fullos csaj" lehet?
Nők: te regisztrálnál? Vállalnád, hogy ők voltak az exeid, ilyenek voltak, esetleg ezért és ezért lett vége. Ha lenne ilyen profil pasikról, ahol az exei alapján kéne választani, akkor kipróbálnád?
"Tényleg ennyire mindegy már hogy néz ki a csaj akibe be akarod tenni??"
Nyilván nem mind1. De a hajadra kenheted a csajt a kinézetével együtt, hogyha az exei rendre nettó 1 milliót kerestek és Adoniszok voltak, akkor több mint biztos, hogy nem abban a ligában játszol, ha te egy nettó 200 ezret kereső átlagos külsejű pasi vagy.
Sokkal hatásosabb lenne a társkeresés, ha először a nő igényeivel szembesülnél, és majd csak azután a külsejével.
Ez persze nem azt jelenti hogy a nő külseje már mind1, hanem csak egyre inkább másodlagos az elvárásai mellett.
#10: "Elképesztően jó ötlet amúgy, csak kár hogy a személyiség jogokon bukik a dolog."
Milyen sz*r ügy már, hogy vannak ilyen úri huncutságok, hogy alapvető személyiségi jogok, mi?
14-es
Nem tudom mit hőbörögsz, én személy szerint nem bánnám ha egy ex barátnőm felregisztrálna egy ilyen oldalra és közzé tenné a képeimet, fizetésemet akkor vásárlóértékkel korrigálva, sőt még azt sem hogy mennyi vagyonom van megközelítőleg. De sokan ezt zokon vennék.
Ez az inceleknek jó maximum, hogy új módon fröcsöghessenek, hogy nézdmár, neki ilyen pasijai voltak, mégis lepattintott:D
Merthogy a legtöbb embrnek voltak ilyen meg olyan exei is. Vajon engem hova tennének, ha azt látnák, hgoy volt zsidó, budai újgazdag, Havanna lakótelepi kövér meg hagyományörző néptáncos barátnőm is?
Ráadásul az a gond, hogy ha a TInder a felszínes megfelelés helye, akkor ez a társkereső aztán tényleg a megfelelési kényszerről, meg dobozokba gyömöszölésről szólna.
Sokan nem szeretik pl a hosszúhajú férfiakat. Ha most az exeim alapján én "szimpatikus" lennék egy ilyen társkeresőn valakinek, aztán csak a randin jön rá, hogy hót hülyén nézek ki számára a hosszú hajammal, akkor minek is bsztuk el egymás idejét?:D
Az egész rendszer arra épül, hogy "ha neki megfelelt, nekem is megfelelhet".
Az fel sem merül, hogy a képeken látható exeknek és neked más az ízlése? Komolyan az alapján válasszak párt, hogy másoknak mi jött be?:D
Megfelelési kényszer fullra pörgetve, 0 önálló elvárás.
Nekem olyan exeim vannak ha megtudnák, nem mernének rám se írni a pasik.
Egyik 2 méteres tetovalt bűnöző, másik százmillios tőzsdés nagyember, 3. DJ több ezres követővel, aztán van aki meg csopvez lett mellettem, és mindegyik helyes normális hű nagyszivű, érzékeny szerelmes típus ehhez képest.
De én sima átlagjóskát keresek amúgy.
Meg amikor társkeren kerdezik mit dolgozom es leirom pénzugy szamvitel, azután már nem írnak..
Igazábol én riasztó lennék társkeren🤣
19-es, "De én sima átlagjóskát keresek amúgy."
Ilyenkor mondaná a narrátor egy sitcom-ban, hogy: "De nem átlagjóskát keresett".
Amúgy meg tiszta logika: Ha átlagjóskát keresnél, egy nap alatt találnál több százat vagy akár több ezret is. Nem azt keresel, különben a másodperc töredéke alatt találnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!