Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki ha egy nő fut a pasi után?
Figyelt kérdés
Ma már semmi tartás sincs bennetek?2023. dec. 11. 10:59
11/18 A kérdező kommentje:
Igen 8-as ez esetben szerencsés egybeesé, s hogy kölcsönös vonzalom van, mert külünben te lettél volna a tapadós aki nem ért a szóból a karakán nő helyett. :)
2023. dec. 11. 12:43
12/18 anonim válasza:
#11 Igen, hangsúlyoztam is, hogy KÖLCSÖNÖS. Ez lenne a lényeg :-)
Értettem volna a szóból, ha lepattintanak, de hát nem ez volt :-)
S mint írtam, valahogy jeleznem kellett, hogy már nem vagyok párban az exemmel, hisz a Facebookon korábban ugyebár azt látta.
#8 vagyok meg előtte a 6 talán
13/18 anonim válasza:
Ciki. Az is amikor a nő kezdeményez!
14/18 anonim válasza:
#13 Hát akkor én egy nagyon ciki boldog nő vagyok! :-)
#12 meg az előttiek vagyok
15/18 anonim válasza:
13 vagyok.
14! Ha te nem tartod cikinek akkor nem az🤷🏻♀️ ez csak az én véleményem és nem vagyok senkid:)
16/18 anonim válasza:
#15 Korábban én sem tettem volna. Most viszont jött az érzés, hogy ezt kell tennem :-)
17/18 anonim válasza:
16 a lényeg az eredmény:) sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!