Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy lánynál pontosabban mit jelent?
Ma teniszeztünk az egyik haverral és odajött két lány, hogy játszhatnánk párban (hogy ők is tudjanak játszani). Miközben játszottunk dumáltunk is, és azt mondta, hogy alig ismer de máris kedvel.
Egy lánynál mit jelent az, hogy kedvel valakit? Bejön neki? Esetleg jófej, jó barát?
Leszólásokat mellőzzétek...
mert megkedvelt. ennyi.
jelenthet többet is, de nem biztos. az fix, hogy kedvel és szívesen lógna veled. hívd fel pár alkalom után.
Én x évvel ezelőtt minden hapsinak mondtam valami ilyesmit, akkor is, ha bottal se értem volna hozzá... ez személyiségfüggő. Én pl csak nagyszájú vagány csajnak akartam látszani, aki ugyanakkor kedves, és odaadó, de megközelíthetetlen.
Szóval szerintem semmiképpen nem szexuális irányultságú volt... max annyi, hogy bír téged, és esetleg haverkodhatnátok máskor is... de távolról sem jelenti, hogy rögtön járni is fogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!