Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves srácok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves srácok, akiknek volt (vagy van) MILF szeretője/barátnője, meddig tartott a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Egy hölgy mondta, hogy huzamosabb ideig volt viszonya 28 éves fiúval egymás kölcsönös örömére, de tudta ő is, hogy ez nem lesz állandó.

2023. dec. 9. 14:56
1 2
 11/14 kov74 ***** válasza:
ezek ilyen alkalmi egy esetleg pár éjszakás történetek mindig.
2024. jún. 20. 17:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Mindig??
2024. jún. 24. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:

22 éves sráccal van viszonyom, nem vagyok még milf, de hozzá képest igen. 19 éves kora óta ismerem, sokáig nem kellett nekem, most elvagyunk, egymásra találtunk. Nem hiszem, hogy örökre szól, de egyelőre nem akarok én se gyereket, se családot, szeretek bulizni, élni és ebben jók vagyunk együtt. Laza kapcsolatbol indult, nem vettem komolyan.

30N

2024. júl. 23. 23:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha jól értem, akkor a harmadik évtized esztendeiben jársz. Tizenvalahány év nem mondható igazi különbségnek.
2024. júl. 26. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!