Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz hogy a mai huszonéves nők már nem hajlandóak a lakást, házat takarítani és elvárják egy közös kapcsolatban hogy takarítónő járjon időnként?
OK, Boomer
Nem, nem várjuk el. Ugyanakkor aki teheti, annak jól jöhet egy takarítónő, ugyanis ma már mindkét fél dolgozik, a nő nagyon ritkán marad otthon, hogy aztán övé legyen az egész nap takarítani, főzni és miegymás.
Fele-fele arányban kell(ene) végezniük ezeket, de általában mindkettő leszarja, ilyenkor jön a háziszolga alkalmazása, ami annyira azért nem gyakori, mert sokba kerül egy átlagos fizetéshez mérve.
Idő pedig nincs a sok hülyeségre, így "close enough" megcsinálja az, akinek ez számít, náluk pl. apám volt a tisztaságmániásabb, így - alkoholista, elnyomó és gonosz személyiségének dacára - a takarítást nagyon túlzásba vitte, a legtöbb ember - bármilyen nemű - nem csinálja ezt ennyire kényszerbeteg módon.
Főzés? Azt meg végképp nem csinálja ma már egy fiatal nő. A takarítás nem is napi dolog amúgy.
Porszívózni, feltörölni, porolni nem kell naponta.
Teljesen más kategória mint mondjuk napi szinten főzni...
2: Én igen, de nekem csajom se volt még soha, csak panaszkodnak pasi ismerőseim hogy a barátnőjük elvárja hogy jöjjön a takarítónő IS. Miközben vannak köztük olyanok akiknek marhára nincs jó fizetése.
De a nőket ez nem érdekli...
S ugye egyáltalán nem olcsó mulatság a dolog, ha mondjuk havi szinten 5 alkalommal jön, mondjuk 5x2 órát az legalább 20 ezer forint.
Mert normális takarítónőt nem fogsz találni 2 ezer per óra alatt.
S 2 óra alatt egy kis lakást lehet feltakarítani, egy nagyobb ingatlannál ez simán van 3-4 óra is, a tarifa meg 30-40 ezer is lehet havonta.. vagy még több.
Igazad van, nem főzök. (Én. Attól még csomó más nő igen)
Párom imád főzni, profi benne, hülyeség lenne ha én csinálnám helyette. (Szüleimnél ugyanez volt a szitu)
Cserébe én végzem a takarítás oroszlánrészét.
9: Tehát még a pasid takarít is? Meg gondolom a nagy pénzt is ő hordja haza..
A nők tényleg kifacsarják a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!