Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz hogy a mai huszonéves nők már nem hajlandóak a lakást, házat takarítani és elvárják egy közös kapcsolatban hogy takarítónő járjon időnként?

Figyelt kérdés
Ez is az amerikanizáció miatt van?
2021. dec. 14. 12:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

4-re:

És akik panaszkodnak, ők beszállnának a takarításba? Vagy bármilyen házimunkába?

Mert csak úgy reális a panaszkodásuk, ha a fele házimunkát megcsinálnák, de a nő nem csinálná meg a másik felét.

Amúgy nőben is, férfiban is van lusta. Ha mindenki kivágná az ilyet maga mellől, akkor ők nem szaporodnának, és megoldódna a probléma.

2021. dec. 14. 12:25
 12/35 anonim ***** válasza:
97%

Hogy pattansz védeni a pasikat és támadni a nőket :)

- Igen, a pasim takarít is. Szegény, letörik a keze ha kipakolja a mosogatógépet vagy leviszi a szemetet, ugye?

- Én kapom a több fizut

- Kifacsarom, igen. Azzal a sok ajándékkal és szeretettel, támogatással. Szegény.

2021. dec. 14. 12:27
 13/35 anonim ***** válasza:
71%

Ha egyikünknek sincs ideje rá akkor alap dolog a takarítónő. Ha otthon ülnek mint háztartásbeli akkor megcsinálnám, lenne időm rà egesznap igaz kedvem akkorse.

De így olcsóbb és praktikusabb a takarító.

2021. dec. 14. 12:30
 14/35 anonim ***** válasza:
10%
13-as, mondjuk egy kétszobás társasházi lakásban régen rossz, ha nem bír a két felnőtt a napi munkája mellett a házimunkával.
2021. dec. 14. 12:32
 15/35 anonim ***** válasza:
10%

13.

"olcsóbb"

Meg az a pár cucc, amit lenyúl és nem veszitek észre...

2021. dec. 14. 12:33
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem elvárás a bejárónő. Az viszont egy alap dolog, hogy mindkét fél vegye ki a részét a házimunkából. Pasi vagyok de főzök, mosok, takarítok én is rendszeresen. Alap dolog, hogy tisztán tartod a környezetedet. Mondjuk a főzés a hobbim. De attól függetlenül én is ugyanúgy takarítok mindent. Sok férfi azt gondolja, hogy attól lesz papucs, ha házimunkát végez, de ezt hölgyeim ti is tudjátok hogy nem így van🙃
2021. dec. 14. 12:33
 17/35 anonim ***** válasza:
95%

Szia Balázs, kezdenek gyengülni a provokációid.

De a játék kedvéért:

- Régebben fele-fele arányban végeztük a házimunkát. Értelmes, 21. századi emberek lévén nulla konfliktust jelentett.

- Mióta mindketten rohadt sokat dolgozunk, nem akarjuk rászánni az időt, úgyhogy felvettünk egy takarítónőt. Kapaszkodj meg: felesben fizetjük. Ismét nulla konfliktus.

- Megelőlegezendő a szokásos kötekedést: k.jól keresünk mindketten, én (nő) minimalisan jobban. (Cserébe szívok a túlórákkal néha).

- Senki nem érzi magát kihasználva (lásd első pont, értelmes emberek bekezdés).

- Pontosan mi érdekeltséged van már megint bármi párkapcsolati kérdésben anyád kisszobájából?

- Mindenki másnak: emberek, ha megengedhetitek magatoknak, a létező legjobb befektetés egy megbízható takarító 🤘

2021. dec. 14. 12:37
 18/35 anonim ***** válasza:
24%

"Megbízható" - mindenki csak addig az, amíg ki nem derül, hogy nem az. De mire rájöttök, már sehol nem lesz. Addig kell megbízhatónak látszani, amíg nem éri meg nem annak lenni.

Jaaaaj, a nicknevet észre se vettem, ez már megint egy a rettentően szórakoztató Balázs-percek közül?

2021. dec. 14. 12:39
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

13 Nem kétszobás hanem emeletes családi ház.

Aki meg a lopást írta, sértő ezt feltételezni. Soha semmi nem tűnt el pedig több éve jár ide. Megfizetjük és elvégzi a munkáját, kész.

2021. dec. 14. 12:44
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
18) valsz szerencsénk is volt - egy ismerősünk ajánlotta, akinél előttünk vagy 7 évig takarított. Értem, hogy mindenki okozhat meglepetést, de egyelőre tényleg egy tündér a nő 🙂
2021. dec. 14. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!