Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki férjnél van érzett már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki férjnél van érzett már így? Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Már hosszú ideje együtt vagyok a férjemmel. Több mint 10 éve. Őszinte leszek. Szeretem őt de tőle már rég nem kapok olyan figyelmet mint az elején. Mondhatni megszoktuk egymást.

A munkahelyemen van egy helyes férfi. Nem nagyon beszéltünk még de ahogy rám néz/rám mosolyog.... Csak vigyorgok mint egy bolond. Keresem mindig hogy futhatnék bele "véletlen". Ő is mindig keres a tekintetével.

Annyira jó érzés. Ilyenkor azt érzem amit már rég nem. Hogy nő vagyok. Kívánatos. Persze szeretem a férjem és nem csalnám meg de nem tudom hova tenni ezt magamban. Bűntudatot érzek amiért sokszor eszembe jut ez a férfi.

2023. dec. 9. 13:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Na igen. Az emberi természet kellemetlen szabályszerűségei.
2023. dec. 9. 14:06
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Mert pl. tesztek érte mindketten, hogy ne jussatok oda.
2023. dec. 9. 14:07
 13/17 anonim ***** válasza:
8: Nagyon az elején lehetsz még ennek a románcnak vagy minek lehet nevezni. Ha sokáig elhúzódik, fokozatosan változni fog a válásról, fellángolásról, biztos kapcsolatról való véleményed. Tapasztalat. De mindenki más..
2023. dec. 9. 14:07
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

"Keresem mindig hogy futhatnék bele "véletlen""

Ez a legnagyobb baj. Nem kéne keresgélni őt egyáltalán. Mert abból lesz a megcsalás. Ha te tényleg szereted a férjed akkor ilyesmit nem csinálsz.

2023. dec. 9. 14:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg mondjuk szólj a férjednek, hogy így érzel, és jó lenne hogyha odatenné magát.
2023. dec. 9. 14:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Amúgy mit szeretnél? Pezsgőbb házassági életet? Ezzel a másik férfivel kalandot?

Én speciel egyáltalán nem értek a párkapcsolatokhoz, de azt már biztosan mondom, hogy szükség esetén kötelezővé teszem a jövendőbelimnek a párterápiát és az extrémebb kirándulásokat. Az exeimmel jóformán semmit nem lehetett csinálni, én meg most 2x is voltam csoportos túrán és mindkét alkalommal olyan élményekkel gazdagodtam, ami simán felpezsdít egy langyos fos kapcsolatot.

2023. dec. 9. 15:07
 17/17 anonim ***** válasza:
35%
Nekünk a nyitott kapcsolat lett a megoldás. Eddig működik.
2023. dec. 9. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!