Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk az utcán (is) szoktak csajozni?
Ki lépek az utcára és állandóan hajtanak a fiúk úgymond. Tehát hogy rám vannak állva bámulnak, jönnek utánam. És ilyenkor így nézek hogy most mi történik? Mindig flörtölni akarnak velem, mosolyognak stb.
Vagy igazából ezt miért csináljátok? Tehát már igazából bárhol tudtok csajozni😌😃
Amúgy ezt sose értem, miből veszitek hogyha valaki rátok néz, akkor tetszetek neki? Én is 1000+1 csajra ránézek utcán, egyetemen, aminek talán a harmada, ha bejön. De akkor se rohanok oda, hogy úristen add meg a számod.
Legközelebb eltakarjuk a szemünket ha ez segít
Nem mosolygok senkire se az utcán, főleg nem idegen emberekre, mert nem vagyok egy debil állat.
Ezt a követés dolgot meg sokszor csak beképzelitek. Jobb esetben mindenki leszr titeket az utcán, csak végzik a dolgukat
#16 persze!
Haj: derékig érő, barna
Magas vagyok, hosszú a lábam. Vékony vagyok de azért formás.
Arc: kerek fejforma, vastag száj, orr picit vastagabb, barna színű nagy mandula formájú szem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!