Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ilyenkor?
Ez egy meglehetősen intim, kényes téma.
Szóval, viszonyt kezdtem egy nálam 11 évvel idősebb férfival. Külsőleg nagyon az esetem, nagyon durván bejön. Ránézésre azt gondoltam hogy olyan téren határozott merész, csibész, vagány, tudja a dolgát.
Viszont ahogy most közelebb kerültünk, kicsit csalódtam negatív értelemben. Nem volt olyan jó mint amire számítottam. Rossz se igazából, de én sokkal többet vártam volna tőle.
Azt hittem jobban csókol, úgy igazán nagyon belevadul a dolgokba stb. Kezdjük ott hogy.. kicsi van neki :D Ami nyilván hátrány ugye. És az ujjaival se bánt valami hű de nagyon jól, el se mentem. Még most csak ennyi volt, pettingig jutottunk.
Ettől függetlenül azért nem szeretném hagyni rögtön a dolgot vele, még letesztelem hogy használja.. :D Ha tudja jól használni és keményen megtud vele … akkor oké. De ha ő annyira nem durvul be akkor én is átvehetném ugye az irányítást ha rámászok és én tenném amit kell hogy igazán jó legyen nekem. Mondjuk ha ehhez kell folyamodni ott már baj van.
De annyira vonzódok hozzá és ez kölcsönös láttam rajta azt a vágyat, csak mégsincsenek olyan jó szexuális képességei, néha mintha zavarban is lenne. Még adnék azért esélyt a dolognak.
Ti ilyenkor mit csinálnátok, folytatnátok ezt vele?
Ezt nehéz elhinni hogy nő írta...
A szexuális teljesitmény nem meret függő. De úhy latom te nagyon szexcentrikus vagy, ha ennyire csak ez számit, akkor inkább hagyjad.
De akkor se hiszem el se azt hogy nő vagy, se azt hogy ez igaz. Injább valamelyik 15 cm-s probál kreatívkodni.
Tartom #5-6àllàspontjàt.
Mese-mese, màtka.
Továbbra sem értem ebben mi ennyire lehetetlen tényleg.
Igazából mondjuk nekem ez nem érdekem hogy mindenki elhigyje de aki ennyire így gondolja hogy kamu meg ilyenek, akkor csak ne is írjon ide mert azzal nem vagyok előrébb, köszönöm megértését a hitetlenkedőknek.
Aki pedig bármilyen tapasztalattal vagy tanáccsal tudna szolgálni, annak örülnék :)
Azzal azért kiegészíteném, hogy attól mert egy nőnek vannak igényei, elvárásai a szexet illetően, pl hogy vad legyen, ez nem jelenti azt hogy már akkor ezt nem nő írhatta, nem is értem a logikát. Illetve nem, nem vagyok szexcentrikus nem csak a méret a lényeges, különben egyből hagytam volna.
Na de tényleg nem szeretném hogy ebből álljon a kommentszekció, én nem akarok abba energiát fektetni hogy bizonygassam az igazam, a valós élményem. Aki nem hiszi rendben nem probléma, csak lapozzon tovább az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!