Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ilyenkor?
Ez egy meglehetősen intim, kényes téma.
Szóval, viszonyt kezdtem egy nálam 11 évvel idősebb férfival. Külsőleg nagyon az esetem, nagyon durván bejön. Ránézésre azt gondoltam hogy olyan téren határozott merész, csibész, vagány, tudja a dolgát.
Viszont ahogy most közelebb kerültünk, kicsit csalódtam negatív értelemben. Nem volt olyan jó mint amire számítottam. Rossz se igazából, de én sokkal többet vártam volna tőle.
Azt hittem jobban csókol, úgy igazán nagyon belevadul a dolgokba stb. Kezdjük ott hogy.. kicsi van neki :D Ami nyilván hátrány ugye. És az ujjaival se bánt valami hű de nagyon jól, el se mentem. Még most csak ennyi volt, pettingig jutottunk.
Ettől függetlenül azért nem szeretném hagyni rögtön a dolgot vele, még letesztelem hogy használja.. :D Ha tudja jól használni és keményen megtud vele … akkor oké. De ha ő annyira nem durvul be akkor én is átvehetném ugye az irányítást ha rámászok és én tenném amit kell hogy igazán jó legyen nekem. Mondjuk ha ehhez kell folyamodni ott már baj van.
De annyira vonzódok hozzá és ez kölcsönös láttam rajta azt a vágyat, csak mégsincsenek olyan jó szexuális képességei, néha mintha zavarban is lenne. Még adnék azért esélyt a dolognak.
Ti ilyenkor mit csinálnátok, folytatnátok ezt vele?
Mondtad neki, hogy ne kíméljen?
A ribije akarsz lenni, nem a kishercegnője.
A párkapcsolat egyik alapja a jó szex, nemhiába van a mondás: külső megfog, belső megtart, jó szex hozzáláncol.
Nekem ez így nem lenne a pálya, ha már a petting se elégítene ki vele. A kicsi pedig relatív.
5-ös és 6-os, mikor ezt kiírtam meg sem fordult volna a fejemben hogy ezt majd valaki kamunak gondolná :D Ebben mi hihetetlen van? Komolyan nem értem.
Igen vannak troll kiírások de ez nagyon nem az, a mai nap éltem ezt át, tapasztalatból írom..
Engem csak érdekelne külső nézőpontból hogy kinek mi a véleménye erről vagy más ezt hogy kezelné. Köszönöm azoknak, akik normálisan válaszolnak. Érdekel hogy ki hogy látja ezt, van rá esély hogyha kézzel nem tudott kielégíteni akkor a fa.kával ki tud majd és abban jó lesz? Gondolom vannak olyan esetek is amikor kis fa.okkal is jól tudnak bánni, mondjuk nekik akkor tényleg jobban oda kéne magukat tenni hogy kielégítsék a nőt. Esetleg valaki tapasztalt ilyesmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!