Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élő, dolgozó párok hogyan oldják meg a szexuális együttlétet?
20 nem véletlen alacsony az értékelésed. Engem az ilyen nem hat meg, rosszindulat. Főleg, hogy tudom magamról, hogy baromi jó nő vagyok, na meg a párom is tudja.
19 Nem probléma. Kíváncsi voltam, hogy másoknál a munka milyen hatással van a szexre.
Leírom a mai napunkat, mert kb ez egy átlagos nap, és ebből sajnos lehet következtetéseket levonni.
5:30 ébresztő, 6 körül megpróbálom párom is felébredzteni, hogy legyen neki is ideje reggelizni. Ha nem figyelek rá nem eszik mert reggel olyan mint egy több éves zombi. 6:30-6:45 indulás, melóba érkezés forgalomtól függően 7:30-7:45. 18:30-19:00 körül érünk haza, ha bevásárlás is van akkor inkább 19:30 körül. Ekkor a konyhában leülünk, fáradtan, iszunk egy egy teát átbeszéljük mi van még a héten, majd vacsi. Vacsi után vagy közben párom már félig alszik van amikor szinte fel kell ébreszteni hogy jöjjön el fürdeni, ha kádunk lenne ott tuti bealudna. Mire ágyba kerülünk már nincs benne semmi energia még ha vágy lenne is, így bármi ami nem létszükséglet (alvás evés ivás) a hétvégére korlátozódik, már ha akkor nincs program. És akkor még a jövőben ide kellene valahova 2 (esetleg 3) gyereket beszúrni...
Szóval szerintem inkább örülj annak ami van és igyekezd azt megtartani.
22 Köszönöm, hogy ezt leírtad!
23 Jesszus. Neked pont annyira nem kéne gykra menni, mint nekem. Az én kérdéseim megbotránkoztatóak, de viszont baromságot beszélsz. Nem tudom, neked milyen kapcsolataid vannak, ahol ilyen könnyű a másikat unni. Azt szokás megunni, ahol az egyik fél igénytelen, önző, vagy tengericsillag/partra vetett farönk. Ahol van változatosság, ott nem dobják fel a jó kapcsolatot és jó szexet, csak mert régi
#24:
Ezt tényleg rosszul tudod. Mindenkit meglehet unni és le lehet cserélni másra, nem vagy kivétel te se. Megadhatsz te neki mindent ágyon belül és kívül, de akkor is lesz minimum egy olyan nő, akit szívesen megfektetne és ha olyan a személyisége meg is teszi, hűtlen lesz. Ne azért feküdj le vele hogy ne unjon meg hanem azért, mert jólesik, kívánjátok egymást. Úgy jön le, jól írta valamelyik válaszoló, hogy rólad szól az egész párkapcsolat, te mit szeretnél és hogyan. Két óra várakozás miatt ki vagy akadva. Beteges.
Ne írd, hogy nem vagy, vagy tapasztalatlan vagy, mert nem igaz. Látni, hogy mennyire félsz, hogy hiába több az interkózus akkor se elég jó. Kár a gőzért.
A szerelem elmúlik azért nem kell erőltetni. Akinek jó sokáig megmarad az nem szorítja, hogy el ne fusson hanem törődik vele, ápolja. Amit te csinálsz az egyáltalán nem a törődés jele hanem erőszak. El van fáradva és kötelező neki téged kielégíteni, mert te tűkön ülsz. B*sszuskulcs ettől a helyzettől még a heti egyszeri alkalommal történő szex is jobb, mert mindketten akarják.
Amúgy ha eltér a szexuális étvágy az nem lesz jó hiába vesz el feleségül és szülsz neki gyermeket. Úgy beszélsz a gyűrűről mintha megvédene, azzal védekezel, hogy nem un téged. Nem kéne elfelejteni, hogy bár szeret és tisztel jelenleg, vagy 5 év múlva nem biztos, hogy fog életed végéig és azt se, hogy sok férfi a társadalmi/családi/párja nyomás hatására kéri meg a nő kezét. Ilyen fiatalon meg főleg ahogy állsz a kapcsolathoz te nem jósolok boldog házasságot és nem releváns, hogy válás lesz-e a vége még egy kicsit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!