Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt élő, dolgozó párok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élő, dolgozó párok hogyan oldják meg a szexuális együttlétet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én 23 éves nő vagyok, a párom 25 éves férfi. Most már 3 éve együtt élünk. Az utóbbi években megnőtt nálunk a szex mennyisége (tudom, különös, de nekünk idő kellett össze szokni és nem magunkkal foglalkozni) és a minősége is. Viszont régebben, amikor nem dolgoztunk, akkor bár ritkább volt a szex, de széles időintervallumban zajlott az egész. Amióta dolgozunk (most már legalább 2 éve), azóta viszont a párom mindig fáradt munka és ébredés után. Hangulata már van a szexhez, de ereje még nincs. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha én dolgozom (fixen, 8 és 20 között, pincérkedek), és ő délelőttös, akkor munka után simán van ereje maszturbálni, vagy ha délutános, akkor ébredés után. Érthető, mivel abszolút semmi energia nem kell hozzá. Ugyanúgy megtörténik a szex szabadnapjaimon (néha 20 után is, ha délelőttös és én dolgoztam), sőt, ahogy írtam, gyakrabban van szex mint régen. Viszont el kell telnie pár órának, miután haza ér, vagy miután felébredt. Fizikai munkát végez és hiába van kedve, hiába látom rajta, hogy már merevedése van miattam, akkor is inkább először pihen és utána jön egy menetre. Először sértőnek fogtam fel, hogy "bezzeg kiverni van kedve, amikor nem vagyok itthon", aztán félre tettem a dedós viselkedést és elfogadtam, hogy ilyen a fáradtság, betegség, stb, ha beteg vagyok sem szexelni fogok, hanem önkielégíteni, és amúgy sem elhanyagolva vagyok, hanem csak "későbbre téve pár órával". Így hát csak arra vagyok kíváncsi, mások, akik dolgoznak, hogyan oldjátok meg a szexet? Van energiátok azonnal munka után? Nyilván nem azokra gondolok, akik 2 hetente egyszer szexelnek és akkor a faszi inkább hulla fáradtan is bele megy, csak hagy kapjon egy adagot, hanem azokra, akiknél azért szokás az együttlét.
2023. dec. 7. 16:24
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

20 nem véletlen alacsony az értékelésed. Engem az ilyen nem hat meg, rosszindulat. Főleg, hogy tudom magamról, hogy baromi jó nő vagyok, na meg a párom is tudja.

19 Nem probléma. Kíváncsi voltam, hogy másoknál a munka milyen hatással van a szexre.

2023. dec. 7. 21:47
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Leírom a mai napunkat, mert kb ez egy átlagos nap, és ebből sajnos lehet következtetéseket levonni.

5:30 ébresztő, 6 körül megpróbálom párom is felébredzteni, hogy legyen neki is ideje reggelizni. Ha nem figyelek rá nem eszik mert reggel olyan mint egy több éves zombi. 6:30-6:45 indulás, melóba érkezés forgalomtól függően 7:30-7:45. 18:30-19:00 körül érünk haza, ha bevásárlás is van akkor inkább 19:30 körül. Ekkor a konyhában leülünk, fáradtan, iszunk egy egy teát átbeszéljük mi van még a héten, majd vacsi. Vacsi után vagy közben párom már félig alszik van amikor szinte fel kell ébreszteni hogy jöjjön el fürdeni, ha kádunk lenne ott tuti bealudna. Mire ágyba kerülünk már nincs benne semmi energia még ha vágy lenne is, így bármi ami nem létszükséglet (alvás evés ivás) a hétvégére korlátozódik, már ha akkor nincs program. És akkor még a jövőben ide kellene valahova 2 (esetleg 3) gyereket beszúrni...

Szóval szerintem inkább örülj annak ami van és igyekezd azt megtartani.

2023. dec. 7. 22:30
 23/32 anonim ***** válasza:
69%
Lehetsz jo no.. de megunta veled a szexet.. egy csunyabb de uj punci jobban esne neki.
2023. dec. 7. 22:33
 24/32 A kérdező kommentje:

22 Köszönöm, hogy ezt leírtad!

23 Jesszus. Neked pont annyira nem kéne gykra menni, mint nekem. Az én kérdéseim megbotránkoztatóak, de viszont baromságot beszélsz. Nem tudom, neked milyen kapcsolataid vannak, ahol ilyen könnyű a másikat unni. Azt szokás megunni, ahol az egyik fél igénytelen, önző, vagy tengericsillag/partra vetett farönk. Ahol van változatosság, ott nem dobják fel a jó kapcsolatot és jó szexet, csak mert régi

2023. dec. 7. 22:47
 25/32 anonim ***** válasza:
69%
24. Rosazul tudod. A jo kajat is meg lehet unni ha nagyon sokszor eszed, hiaba cserelgeted az elkeszitesi modokat ...
2023. dec. 7. 22:49
 26/32 A kérdező kommentje:
Igen. Megunod 2 hétre aztán megint jól esik. De ha éhezel, és kizárólag csak hamburger van táplálék, akkor annak is örülsz. Egy kapcsolat is ilyen, egy ember jut, kívánós vagy, ezért örülsz annak, hogy legalább az van, és nem a markodba kell verni minden nap. Egyébként a maszturbálást nem zárja ki a szex, nem tudom, mi ez a tévhit. Tök másért szexel és maszturbál az ember. Amikor szex van, akkor kivanod a másikat, kivanod a testét, a nemiszervét, satöbbi. Amikor maszturbálni akarsz, akkor csak az orgazmus és a te tested a lényeg, nem kell mozogni, nem kell érte tenni. Ebben a nagylelkű, teátrális ökörségben meg nem hiszek, hogy akinek jut szex, az ne maszturbáljon. Külön sport a kettő. Jobb esetben nem azért fekszel össze a pároddal, mert tiszta ideg vagy és csak kell egy kellemes levezetés. Én legalábbis emberként nézek a páromra és nem tárgyként. Ellenben a vibrátor egy tárgy, ami tök fsza, ha ideges vagyok
2023. dec. 7. 22:55
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

#24:

Ezt tényleg rosszul tudod. Mindenkit meglehet unni és le lehet cserélni másra, nem vagy kivétel te se. Megadhatsz te neki mindent ágyon belül és kívül, de akkor is lesz minimum egy olyan nő, akit szívesen megfektetne és ha olyan a személyisége meg is teszi, hűtlen lesz. Ne azért feküdj le vele hogy ne unjon meg hanem azért, mert jólesik, kívánjátok egymást. Úgy jön le, jól írta valamelyik válaszoló, hogy rólad szól az egész párkapcsolat, te mit szeretnél és hogyan. Két óra várakozás miatt ki vagy akadva. Beteges.

Ne írd, hogy nem vagy, vagy tapasztalatlan vagy, mert nem igaz. Látni, hogy mennyire félsz, hogy hiába több az interkózus akkor se elég jó. Kár a gőzért.

2023. dec. 7. 23:01
 28/32 A kérdező kommentje:
Persze hogy ebben igazad van, de belőle bűzlik a rosszindulat. Mert ő magában az, hogy "megunt, másik suncót akar", az nagyon proli, és egy értelmes férfi nem ilyen. Ennyire azért hagy ismerjem a saját parom. Ahogy te fogalmazol,az máris közelebb áll a valosaghoz. Az viszont valóban ember függő, hogy valaki családot akar és ezért nem úgy néz a másikra, hogy "hmmm, unom, félredugok". Az én párom babáról beszél, és a bolond legény az asztalon felejtette kinyitva a füzetet, amiben a gyűrű méretem van leírva kis részletekkel, hogy mi tetszik nekem. Ettől függetlenül unhat, de ha meg velem akar lenni X évig, akkor értelmes lennék össze jönni egy ujjal, aki 5 év múlva ugyanitt tart majd ?
2023. dec. 7. 23:11
 29/32 anonim ***** válasza:
A babakrol beszelo ferfiak dobbantanak a leghamarabb.. statisztika.
2023. dec. 7. 23:16
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem elmúlik azért nem kell erőltetni. Akinek jó sokáig megmarad az nem szorítja, hogy el ne fusson hanem törődik vele, ápolja. Amit te csinálsz az egyáltalán nem a törődés jele hanem erőszak. El van fáradva és kötelező neki téged kielégíteni, mert te tűkön ülsz. B*sszuskulcs ettől a helyzettől még a heti egyszeri alkalommal történő szex is jobb, mert mindketten akarják.

Amúgy ha eltér a szexuális étvágy az nem lesz jó hiába vesz el feleségül és szülsz neki gyermeket. Úgy beszélsz a gyűrűről mintha megvédene, azzal védekezel, hogy nem un téged. Nem kéne elfelejteni, hogy bár szeret és tisztel jelenleg, vagy 5 év múlva nem biztos, hogy fog életed végéig és azt se, hogy sok férfi a társadalmi/családi/párja nyomás hatására kéri meg a nő kezét. Ilyen fiatalon meg főleg ahogy állsz a kapcsolathoz te nem jósolok boldog házasságot és nem releváns, hogy válás lesz-e a vége még egy kicsit se.

2023. dec. 7. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!