Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondott ilyet ?
Figyelt kérdés
El mentem tegnap vért adni ,igaz ez volt a második alkalom új helyen .
Pasit kaptam ki ,normálisan el magyarázott mindent mi hogy ...oké. Tényleg nagyon normális volt .
Egyszer csak ballag oda hozzám, amúgy nem szoktuk am ennyire oda figyelni a "paciensekre"
Hirtelen nem tudtam hova tenni ezt a mondatot .
Volt ,hogy utána is oda jött meg nézett mosolygott ,vagy csak oda pillantott ,pedig nem én voltam egyedül.
Mikor mentem volna haza kint az élő térben oltoztem láttam bemtol többször nézett ki .
N31
2023. dec. 5. 18:32
11/13 anonim válasza:
“ Hirtelen nem tudtam hova tenni ezt a mondatot .”
Melyiket?
12/13 anonim válasza:
Felcserélted a számokat és nem 31 vagy, hanem 13?
13/13 A kérdező kommentje:
12 "".mi van virgqcsot hozott a mikulás csoki helyett ???
🤪
2023. dec. 6. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!