Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes ferfiva ismerkedni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes ferfiva ismerkedni ?

Figyelt kérdés

Meg nem tudom ,hogy mi a helyzet az ex feleseggel de azt már tudom ,hogy van egy fia ,gyűrű nincs az ujján.

Milyen tapasztalatok vannak ?

Lehet ebből mármint jó?

N30

2023. dec. 5. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Neki kell anyagilag alkalmazkodnia. Ezáltal neked is. Mert tegyük fel, fel akarjátok újítani a fürdőszobát. De felmerül valami költség a gyerek kapcsán. Vagy csúszik a tervetek, vagy neked kell többet bele adni. Most ez egy egyszerű példa volt a hétköznapokból. Meg úgy általában, akármi is legyen, mindig valamennyi pénzt oda kell dobnia. És ez téged is érint, pláne ha gyereket szülnél neki.
2023. dec. 5. 18:38
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

Ja, hogy ez csak álmodozás?

Használt faszinak nem szülnék.

2023. dec. 5. 18:39
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
#9 Ha még neked kell teperni utána, akkor pláne hagyd rá.Nem egy főnyeremény, meg az erőltetésből semmi jó nem sül ki.
2023. dec. 5. 18:57
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Felejtős, én nem nevelném más gyerekét.

Egyes, abban ne legyél biztos, hogy a gyerek az első, engem apám úgy otthagyott, miután az új nőjével összejött, mint a kvaélet.

2023. dec. 5. 19:51
 15/20 A kérdező kommentje:
14 engem is ...ezzel nem vagy egyedül, anyukám nevelt fel egyedül!!!
2023. dec. 5. 20:00
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha jól értem, még semmi nem történt köztetek. Szerintem kerüld el jó messziről, ha normális kapcsolatot akarsz. Elvált pasi, gyerek, volt feleség csak problémás lehet. Csak képzeld el, hogy megszerveztek egy utazást, lekötitek a szállást, becsomagoltok, erre jön a telefon, anyuci vinnyog, hogy Ödönke beteg. Program törölve. Mennétek moziba, színházba, vacsorázni, de anyuci bekavar. Program ugrott. A gyerek minden második hétvégén nálatok, foglalkozhatsz vele. Kinek kell ez?
2023. dec. 5. 20:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#14 Én is azt látom, hogy többségében a férfiak mikor szétmennek a nőjükkel, akkor a gyerektől is elválnak.Hamarabb alapítanak új családot 4-5 évente, esetleg nevelik más gyerekeit , minthogy a saját gyerekükkel tartsák a kapcsolatot.Van kivétel, de nagyon ritka.
2023. dec. 5. 21:36
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

Én klasszikus mozaik anyuka lettem, es semmi bajom vele (neki 2, nekem 1, meg 1 közös). Kicsit fárasztó ennyi gyerek, de nagy a ház, elférünk.

Szerintem ez valakit vagy zavar, vagy nem, és ez mindennek az alapja.

Nőként annyiból könnyebb elvált apukával, hogy ott az esetek nagy többségében csak minden második hetvégén van vele a gyerek, az meg szerintem siman kibírható. A heti váltásos az már keményebb (nálunk az van), ott már mindenképp úgy kell hozzáállnod hogy teljesen elfogadod a gyereket,megpróbálsz sajátodként tekinteni rá. Hogy mennyire folysz bele a nevelésbe, az egyéni, meg a gyerek korától is függ. Nyilván egesz más egy 3 éves, mint egy 12 éves.

De itt mar része a mindennapoknak, iskola, tanulás, a főzesről, mosasról nem is beszélve, mar ha te csinálod.

Engem nem zavar, én első pillanattól úgy álltam hozzá hogy elfogadom. Szeretem, a gyerekek meg hozzá tartoznak. Ő sem problémázott az enyémen, pedig az enyém apja még zűrös is.

Az övéivel megpróbálok inkább barati viszonyban lenni, mint anyaiban. Persze valamennyire az is kell, de nem viszem túlzasba.

Ha nekem nem lett volna gyerekem, lehet ketszer is meggondolom, meg úgy biztosan még nehezebb lenne.

Az anyagi resz itt viszont tényleg fontos, mert a gyerekeknek csak az etetésük is sokba kerül, es akkor még ott vannak a ruhák, az iskolai plusz költségek, különórák, sport, szakkör, a nyári táborokról, meg ugy a nyaralasrol nem is beszélve. Minimálberből ez már nagyon szűkös. Meg egy kis panelban se biztos hogy elviselhető.

Amikor vele a gyerek, akkor kettesben nem igazán tudtok lenni, illetve hetvegere is olyan program kell ami neki is jó. Ha ugyanazokat szereti mint ti az jó. Mi se jatszohazazunk, hanem turázunk, horgaszunk, ezzel még a kétévesemet se kíméltük.

De van hogy az ő kiskamaszai offolják a programot.

Sokan vállalnak az uj nőtől is gyereket, de az igaz hogy attól az övéi nem szorulnak háttérbe, hisz ugyanúgy az övéi ők is.

Az ő exével nálunk nincs gond. Sokat számit hogy mentek szét. Ők viszonylag normálisan, egyességgel.

2023. dec. 5. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
30 évesen csak jut jobb is, mint egy középkorú, gyerekes férfi.
2023. dec. 6. 00:11
 20/20 anonim ***** válasza:
93%
28 vagyok, utoljára 26 évesen ismerkedtem, ez olyan kor, hogy azért sok férfinak még nincs gyereke, de exfelesége sincs. Nálam kizáró ok, ha beszélget a párom az exével, a gyerek miatt viszont rendszeresen kéne. Na meg ugye akkor nem én vagyok soha az első, hanem a gyerek. Lehet, hogy emiatt, hogy elvált, sosem akarna majd házasodni, nekem meg ez fontos, vagy gyereket sem akar, mert már van neki elég. Ha az exnek nem tetszik, hogy létezem, akkor bekavar, pl rámozdul, és akkor tutira ő nyer, vagy megfenyegeti, hogy elveszi a gyereket tőle, akkor meg úgyis szakítunk. Na meg a gyerek sem fog kedvelni, mert nem az anyja vagyok.
2023. dec. 6. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!