Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes ferfiva ismerkedni ?
Meg nem tudom ,hogy mi a helyzet az ex feleseggel de azt már tudom ,hogy van egy fia ,gyűrű nincs az ujján.
Milyen tapasztalatok vannak ?
Lehet ebből mármint jó?
N30
Ja, hogy ez csak álmodozás?
Használt faszinak nem szülnék.
Felejtős, én nem nevelném más gyerekét.
Egyes, abban ne legyél biztos, hogy a gyerek az első, engem apám úgy otthagyott, miután az új nőjével összejött, mint a kvaélet.
Én klasszikus mozaik anyuka lettem, es semmi bajom vele (neki 2, nekem 1, meg 1 közös). Kicsit fárasztó ennyi gyerek, de nagy a ház, elférünk.
Szerintem ez valakit vagy zavar, vagy nem, és ez mindennek az alapja.
Nőként annyiból könnyebb elvált apukával, hogy ott az esetek nagy többségében csak minden második hetvégén van vele a gyerek, az meg szerintem siman kibírható. A heti váltásos az már keményebb (nálunk az van), ott már mindenképp úgy kell hozzáállnod hogy teljesen elfogadod a gyereket,megpróbálsz sajátodként tekinteni rá. Hogy mennyire folysz bele a nevelésbe, az egyéni, meg a gyerek korától is függ. Nyilván egesz más egy 3 éves, mint egy 12 éves.
De itt mar része a mindennapoknak, iskola, tanulás, a főzesről, mosasról nem is beszélve, mar ha te csinálod.
Engem nem zavar, én első pillanattól úgy álltam hozzá hogy elfogadom. Szeretem, a gyerekek meg hozzá tartoznak. Ő sem problémázott az enyémen, pedig az enyém apja még zűrös is.
Az övéivel megpróbálok inkább barati viszonyban lenni, mint anyaiban. Persze valamennyire az is kell, de nem viszem túlzasba.
Ha nekem nem lett volna gyerekem, lehet ketszer is meggondolom, meg úgy biztosan még nehezebb lenne.
Az anyagi resz itt viszont tényleg fontos, mert a gyerekeknek csak az etetésük is sokba kerül, es akkor még ott vannak a ruhák, az iskolai plusz költségek, különórák, sport, szakkör, a nyári táborokról, meg ugy a nyaralasrol nem is beszélve. Minimálberből ez már nagyon szűkös. Meg egy kis panelban se biztos hogy elviselhető.
Amikor vele a gyerek, akkor kettesben nem igazán tudtok lenni, illetve hetvegere is olyan program kell ami neki is jó. Ha ugyanazokat szereti mint ti az jó. Mi se jatszohazazunk, hanem turázunk, horgaszunk, ezzel még a kétévesemet se kíméltük.
De van hogy az ő kiskamaszai offolják a programot.
Sokan vállalnak az uj nőtől is gyereket, de az igaz hogy attól az övéi nem szorulnak háttérbe, hisz ugyanúgy az övéi ők is.
Az ő exével nálunk nincs gond. Sokat számit hogy mentek szét. Ők viszonylag normálisan, egyességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!