Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálok ismerkedni, de minden leszbikusnak gyereke van szinte?
Beléptem egy csopiba is hétfőn, és akiket megnéztem, mert még néznek is ki valahogy, mindnek gyerekeik vannak. Többnek kettő is! Ez hogy lehet? Egyet még megèrtek, mert oké, később döbbent rá, vagy nem tudom, de több gyermek nem kevés idő
Itt, akik nem huszonegy-két évesek, nektek van? Vagy ismertek ilyet, akiknek van? Érdekelne hogy szeretett volna, vagy csak a későbbi rádöbbenés miatt vállalt azt akkori párjával gyereket
Ne ne ne, ne forgassátok ki kérlek! Nem támadó céllal, se nem kérdőrevonás végett tettem fel a kérdést, ne kombináljatok vele semmit
Csak érdekel
Ne, ne, ne, ne!!! Nem támadásból kérdeztem, engem is érdekel. Vagy tedd fel konkrétabban a kérdést, pl: Hogy-hogy sok leszbikus több évnyi házasság és közös gyerekek után jön rá, hogy...?
Mert ez így csak annyiból áll, hogy amelyik leszbikusnak gyereke van, azt betolod a “későn jött rá” kategóriába és fel sem merül benned, hogy ő bizony akarta a gyerekeket és tudatosan vannak nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!