Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bele kell halni, csak mert egy hétvégén nem találkozik a szerelmével?
Van egy barátnőm, aki otthon ül egész nap, hétvégén pedig találkozik a szerelmével. Én munkába álltam, hétfőtől péntekig melózok, így csak a hétvége jöhetne szóba csajos programra. Meg is beszéltük ezt a karácsonyi vásárt, de mivel hétvégén tudok csak menni, így mindkettő hozza a pasiját. Én meg kulloghatok utánuk, mint egy pincsi kutya, ötödik kerékként.
Kérdezem én, hogy tényleg bele kell halni, hogy két nap helyett két nap mínusz 5-6 órát lehetnek együtt? Mert addig tartana ez a karácsonyi vásáros felutazással együtt. Most értem én, hogy szerelmes, de miért kell mindenkit háttérbe szorítani emiatt? Meg miért kell másokkal kicseszni?
Számomra ez teljesen beteges, de vannak ilyen emberek. Nem erőltetném, keresnék olyan barátokat akik életében van saját helyem és akinél nem utolsó vagyok a prioritáslistán. Mi mindig megoldjuk a barátaimmal, hogy legyen időnk egymásra, párkapcsolat, gyerekek mellett is, akinél van.
Mondjuk azt se értem, hogy ha hétköznap dolgozol akkor munka után miért nem opció az, hogy valamilyen programot szervezzetek. Nem tudom elképzelni azt, hogy hétköznap esténként csak otthon üljek csak azért, mert dolgoztam aznap.
Ez szerintem nem normális, és igen, zártam már le emiatt MÉLY barátságot.
Nem irigység, hanem tőle pfátlanság, hogy kéthavonta két délutánt nem bír ki a pasija nélkül, amikor amúgy együtt élnek.
Én pedig amikor a barátnőmmel találkozok, akkor olyan témákról szeretnék beszélni, amik nem tartoznak a barátjára.
Érdekes, én sohasem hanyagoltam és máig sem a barátnőimet, csak mert párkapcsolatom van.
Nem vagyunk összenőve, kibírunk egymás nélkül akár 3-4 napot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!