Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek róla? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek róla? Egy férfi moziba hívott.

Figyelt kérdés

És azt mondta ne mondjam senkinek hogy találkozunk.

Ez milyen már? Arra gondolok másokkal is találkozgat.

2023. dec. 4. 00:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy van családja, vagy minimum barátnője, esetleg szégyell téged valamiért.

Hány éves a férfi? Ezt nem írtad.

2023. dec. 4. 00:34
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Nyilvan nem te vagy az egyetlen, de ugy is elmesz.
2023. dec. 4. 00:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
:D nevetséges. kuka. ha nem csak valaki laza szórakozása akarsz lenni.
2023. dec. 4. 00:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
eleg valoszinu hogy teged azert hivott el mert az akit el akart hivni visszamondta.
2023. dec. 4. 02:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nős. Ha bementek a moziba, látni fognak, akkor is ha nem mondod senkinek. Esetleg úgy akarja, hogy külön mentek be?
2023. dec. 4. 02:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Már most szégyell, mi lesz később.....
2023. dec. 4. 05:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Random nőket nem hívok el moziba. Főleg hogy kikötésem! Ne szólj senkinek. Van valakije az biztos, de hogy milyen életközösségben él azt deritsd ki te.
2023. dec. 4. 05:54
 8/13 A kérdező kommentje:

1: 40 éves

Szerintem aki széggyelnivaló az ő, nem én. Ezzel a hozzállással és 40 évesen.

2023. dec. 4. 08:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Tudod a választ de ki írod kérdésnek.
2023. dec. 4. 08:17
 10/13 A kérdező kommentje:

2:

Nem megyek, egyáltalán nem is volt tervben. Ha még szerettem is volna elmenni egy ilyen kijelentés után se mentem volna el vele. Ha igent mondtam volna magamat alacsonyítom le: ettől többet érek. Sőt legyen férfi, vagy más nő,ha ilyet mondanak bárkinek is el kell küldeni az ilyet a fenébe.

Másokkal is ismerkedik,meg nőkkel csetelget. És az exével is találkozgat, de csak mint barát 🤣

Én offoltam ezek után, és még jött utánam,meg kifigyelt az utcàn -Most haragszom? Nem tudom fejben vannak neki bajok, vagy csak szimplán hülyének néz.

Ja és még az is ciki, hogy nyavalygott milyenek a nők, közben olyanokkal csetelget, akikről nyavalygott.

2023. dec. 4. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!