Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla? Egy férfi moziba hívott.
És azt mondta ne mondjam senkinek hogy találkozunk.
Ez milyen már? Arra gondolok másokkal is találkozgat.
Valószínű, hogy van családja, vagy minimum barátnője, esetleg szégyell téged valamiért.
Hány éves a férfi? Ezt nem írtad.
1: 40 éves
Szerintem aki széggyelnivaló az ő, nem én. Ezzel a hozzállással és 40 évesen.
2:
Nem megyek, egyáltalán nem is volt tervben. Ha még szerettem is volna elmenni egy ilyen kijelentés után se mentem volna el vele. Ha igent mondtam volna magamat alacsonyítom le: ettől többet érek. Sőt legyen férfi, vagy más nő,ha ilyet mondanak bárkinek is el kell küldeni az ilyet a fenébe.
Másokkal is ismerkedik,meg nőkkel csetelget. És az exével is találkozgat, de csak mint barát 🤣
Én offoltam ezek után, és még jött utánam,meg kifigyelt az utcàn -Most haragszom? Nem tudom fejben vannak neki bajok, vagy csak szimplán hülyének néz.
Ja és még az is ciki, hogy nyavalygott milyenek a nők, közben olyanokkal csetelget, akikről nyavalygott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!