Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem le a nőktől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a nőktől való félelmet?

Figyelt kérdés

Ha nőkkel kell beszélnem nehezen nyitok, szinte kétségbeesetten megakarok felelni. Félek, hogy valamivel negatív reakciót váltok ki. Nem merek önmagam lenni.

Ez miért lehet és hogy léphetek túl ezen?

2023. dec. 3. 22:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Először beszélgess olyan nőkkel, akikhez nem vonzódsz annyira, úgy talán nem leszel annyira zavarban, aztán ha ez már megy, akkor onnan már könnyebb lesz azokkal is, akik jobban tetszenek.
2023. dec. 3. 22:50
 2/14 A kérdező kommentje:

#1 Ezt próbálatm 2x is, a baj az volt, hogy ők belém szerettek hamar.

Nekem meg egyáltalán nem voltak ilyen céljaim velük, tényleg csak próbáltam oldani magamban a dolgokat.

2023. dec. 3. 22:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért félsz a nőktől? Pl. anyád, testvérek, osztálytársak, rokonok, tanárnők, orvosok stb. Tőlük is félsz?
2023. dec. 3. 23:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Biztos beléd szerettek?
2023. dec. 3. 23:16
 5/14 A kérdező kommentje:

#3 Azt már észrevettem, hogy csak azoknál van ez akik tetszenek. Szóval rokonok, meg hivatalos dolgok meg ilysmiknél nincs gond. De pl unokatesómmal sem tudok beszélni, hiába rokon, egy nagyon szép lány és ettől leblokkol az agyam, vagy nem tudom.

#4 Ők mondták, szóval gondolom igen.

2023. dec. 3. 23:20
 6/14 October15 ***** válasza:
94%
4.: Azt mondod hogy fél a nőktől és egyszerre beképzeli, hogy belészerettek? :D Tippre azért a kettő üti egymást. Gondolom az a 2 csaj momentán közölte vele. + Attól hogy neki milyen szociális fóbiái vannak még simán lehet jó csávó. Yeah én se értem amikor amúgy egy tök jó csávó/csaj fullba tolja a szociális fóbiát de fura mód nem annyira ritka.
2023. dec. 3. 23:21
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ez kamu.
2023. dec. 3. 23:34
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

"Azt mondod hogy fél a nőktől és egyszerre beképzeli, hogy belészerettek? :D Tippre azért a kettő üti egymást."

Egyáltalán nem. Pont mert semmi tapasztalata, csak fantáziálásai vannak. Nekem van olyan barátnőm, aki férfi eladótól/pénztárostól nem mer kérni/venni semmit, ha muszáj, akkor csak pirulva-dadogva; emellett mindig meséli, hogy melléültek a buszon, mögé álltak a sorban, és forgatja a szemét, hogy miért kezd vele ki minden pasi.

2023. dec. 3. 23:37
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Unokatesodra nokent nezni gusztustalan es beteges..
2023. dec. 3. 23:43
 10/14 October15 ***** válasza:
100%
A barátnőd szimplán félénk as fck, értem mire gondolsz de amit a kérdező leírt az azért ennél erősebb, ott már nem hiszem hogy ez játszik.
2023. dec. 3. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!