Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A véleményetekre lenne szükség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre lenne szükségem. Szerintetek jogosan haragszik rám?

Figyelt kérdés

Egy lány barátomnak nemsokára szülinapja lesz, és a minap, ahogy sétálgattunk, meglátott egy szép karkötőt. Mondta, hogy mennyire tetszik neki, ezért gondoltam elmondom a párjának, hogy mennyire örülne neki.(azért nem én veszem meg, mert tőlem már kapott ajándékot) Eddig nincs is baj a dologgal, csak a srác mondta, hogy nincs elég pénz most nála, hogy megvehesse a karkötőt.Erre én felajánlottam, hogy kölcsönadok neki 1 kis pénzt, hogy megvehesse. Ő beleegyezett a dologba.Csak az a baj,hogy ne kérdezzétek miért, de kitálalta a csajnak az egész történetet,és hogy felajánlottam neki, hogy kölcsön adok. A lány erre borzasztóan kiakadt rám, hogy hogy mertem én felajánlani a párjának a pénzem. szeintetek jogosan haragszik? :(

19/f

2010. okt. 20. 22:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
szerintem igazad van, legalábbis abban, hogy tutira másképpen lett leadva a sztori.a csaj mikor felhívott, úgy adta elő, mintha valami Isten elleni vétket tettem volna.először nem is tudtam, hogy miről beszél.tehát már azt is hiszi, hogy tagadtam az egészet...pedig csak azért nem vágtam a dolgot, mert nem hittem, hogy emiatt akadt ki ennyire
2010. okt. 21. 17:09
 12/13 anonim válasza:
Ez legyen a lánynak a legnagyobb baja...megkapta az áhított karkötőt (ráadásul tőled). Ha ez így van, mit érdekli, milyen úton-módon? Rendes voltál, hogy kölcsönadtál a párjának. Ő biztosan azért tálalt ki a csajnak, hogy ne legyen belőle keveredés. Ne érezd magad zavarban, jól cselekedtél.
2010. okt. 21. 18:26
 13/13 anonim válasza:
Szerintem a baratnõd azon akadt ki, mert azt hitte, tetszik neked a barátja, meg akarod szerezni. Te semmi rosszat nem tettél.
2014. júl. 1. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!