Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódok ennyire dagadt férfiakhoz?
#7 vagyok, nekem is bejönnek a pocakos, (magasságra is) nagydarab férfiak (de csak az olyanok akik közben kifejezetten erősek, nem a lusta otthon fetrengő típus), és apakomplexusom is van. Szóval hasonló helyzetben vagyok mint te, bár nekem nem csak ők jönnek be.
Apám egy kifejezetten vékony ember, szóval nem innen jön.
Nekem szerintem azért tetszenek, mert a nagy termetük biztonságérzetet ad, meg kicsinek érezhetem magam mellettük. :) Na meg ők adják a legjobb maci öleléseket ^^
Nálad ez nem játszhat szerepet esetleg?
A párom tényleg nagyon kövér, amikor összejöttem vele, volt rajta 150 kiló túlsúly, és rohadtul felizgatott már akkor is. Most már “csak” 110 kiló plusz van rajta, de így is van rajt’ bőven markolni való, amit annyira, de annyira imádok, hogy a kapcsolatunk elején alig akarta elhinni. :D
Azóta nyilván fogyasztom lefelé, mert ekkora túlsúllyal nagyon hamar itthagyna engem és azt nem bírnám ki.
Arra azért ügyelek, hogy legyen rajta 30-40 kiló a későbbiekben is, mivel az már nem életveszélyes, mégis izgató. Arany középút. :)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nem tudom XD
Mindenkinek más jön be azt cső
14.
És itt az esti mese, gyerekek! Aki ezt elhiszi, szamarabb a lónál!
15# Az a durva, hogyha van egy-egy ilyen eset mint amit leírtam, egyből megy ez a szánalmas duma.
Mert úgy csinál mindenki, mintha hihetetlen lenne, pedig nem, csak nem jellemző.
16.
Nnnna, akkor bizonyítsd, hogy igaz. Küldj magatokról fotót, kikockázott arccal.
18.
Az alacsony nem indul olyan rossz helyzetből, sokaknak bejön, vannak kifejezetten alacsony nők is, stb.
Mindenki jobb helyzetből indul, mint egy kövér fazon. Egy drogos bűnöző, sittes arc, szakállas hobó vagy akár egy kórosan alultáplált ember is mind-mind előbb talál magának kapcsolatot, mint egy kövér férfi. Azok senkinek sem kellenek, a kérdező és pár troll haverja, direkt szemétkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!