Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jézus ez nagyon rosszul jött ki most mit mondjak??
A pasival randizgattam már egy ideje. Végül a mostani randin be akartam neki vallani, hogy nem őt keresem. A randi előtt 2 nappal írt, hogy balesete volt és kórházban van. Amputálták az egyik karját.
Most azt fogja hinni, hogy emiatt utasítom el.
Segítsetek kérlek, teljesen rosszul érzem most magam. Ráadásul már 3 hónapja ismerkedünk, igy megkedveltem a maga módján. Teljesen le van törve és akkor még én is.
Sajnálatból nem maradunk senkivel. Elmondod neki, hogy már egy ideje szeretnéd elmondani neki, hogy sajnos nem érzed azt a tüzet, ami kell a szerelemhez. De ha gondolja (és ha te is szeretnéd persze), szívesen a barátja maradsz, és segítesz neki, mert egyébként barátként nagyon megkedvelted, csak nem érzed, hogy szerelem lenne.
Persze, eljátszhatod pár hónapig, hogy jaj, de szereted, csak nem tudom, ez mennyire lenne tisztességes.
Így van...Sajnálatból ne maradj vele.
ÉS még nagyon az elején vagytok, sőt szinte sehol.
Jobb minél hamarabb befejezni.
Huh azért nem irigyellek Kérdező!
Majd írj,ha túl vagy rajta.
Ráadásul ha mennék látogatóba simán összefuthatok a családtagjaival és azok megkérdeznék, hogy ez meg ki...
De most írni neki annyit, hogy bocs nem téged kereslek és minden jót? Hát elásnám magam.
Beszéltél valakivel arról, hogy szeretnéd befejezni vele az ismerkedést? Nekem legalábbis sokat segítene, ha lennének baleset előtti üzeneteim ezzel kapcsolatban egy barátnőmmel, ami igazolja, hogy nem ez az oka, csak baromi rosszul jött ki.
Lehet nem merném elmondani neki. De el kellene mihamarabb. Jó lenne élőben.
Nagyon rossz helyzet, nem irigyellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!