Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne csak ghostingolni, vagy szimplán törölni a matched, ha elutasítottam, és rákérdezett, hogy miért?
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, sokat és jókat beszélgettünk, de 24 éves, és semmi célja nincsen, nincsen munkahelye, nincsen végzettsége, egész nap otthon számítógépezik meg sorozatot néz, dolgozni nem akar elmenni, mert zavarja a sok ember elvileg.
Nem tisztem megmondani, hogy ki mit csinál az életével, de én nem ilyen lányt keresek, leírtam neki, hogy ne haragudjon, de nem egymást keressük, további jó ismerkedést.
Reggelre írt egy hosszú üzenetet, a lényege hogy így is elég nehéz az ismerkedés, legalább mondjam meg mi volt az oka.
Nyilván nem akarom neki így elmondani, hogy az, hogy semerre nem halad az élete, az meg sokra nem viszi, ha azt mondom, hogy nem volt meg a kémia, azon gondolkoztam, hogy ha törlöm a matchet, az ilyenkor szerintem nem gáz nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!