Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A gazdag pasasok miért állnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdag pasasok miért állnak szóba egyáltalán az aranyásó nőkkel?

Figyelt kérdés
Mert az egy dolog hogy a nőknek csak a pénz számít nagy többségében, ez nem újdonság, de azt sosem értettem hogy a gazdag pasik ehhez miért asszisztálnak? Simán kitartanak csomó pénzen egy aranyásót aki semmit se csinál. Ha csak a szex az oka, szexpartnert vagy prostit jóval olcsóbban találni, ahhoz fölösleges párkapcsolat olyannal, aki úgysem engem szeret hanem a bankszámlámat.

2023. nov. 28. 15:52
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
66%

Még jó, hogy benneteket nem fenyegetnek az aranyásó nők a romlott belsejükkel. EZ remélem nyugodsággal tölt el benneteket.

Bár inkább egy jó dolog, hogy vannak, mert így azok is szert tehetnek vonzó nőre, akik egyébként nem, és nem kell kólső, belső terén se túl nagyot ugrani, elég, ha pénzük van.

2023. nov. 28. 20:23
 32/38 anonim ***** válasza:
30%
Számomra is furcsa hogy a férfiaknak ez miért jó, de gondom úgy vannak vele hogy jobb egy csinosabb no meg ha aranyásó kva is mintha nem lenne nőd
2023. nov. 28. 20:47
 33/38 anonim ***** válasza:
22%

"szexpartnert vagy prostit jóval olcsóbban találni"

Egy "normális" luxusprosti nem kerül semmivel sem kevesebbe. Vagy hát tulajdonképpen ugyanannyiba kerül mert aranyásónak hívják.

2023. nov. 28. 21:55
 34/38 anonim ***** válasza:
23%

31! Csakhogy aranyásóékat nem a pénz érdekli! Hanem a látszat, hogy van! Ez a lényeg, írtam itt korábban, hogy ha nem is vagyok egy milliomos, de a hazai nettó átlagbér majd háromszoros megvan, de ennek ellenére nem lettem népszerűbbek nők körében mint egy betanított munkás! Miért?

A válasz: a látszat! Aki vonattal jár, tíz éves kopott dzsekiben, kínai sportcipőben (most Fudalim van) azt elkönyvelik csórónak...nem a pénz kell! A látszat, hogy van!

2023. nov. 29. 00:06
 35/38 anonim ***** válasza:
79%

34

Mindenki aranyaso aki nem minimalberessel jön össze és nem érzi szükségét "meghalalni" egy csésze kávét randi után.

2023. nov. 29. 02:16
 36/38 anonim ***** válasza:
33%
#36 Csésze kávé? Hát örüljön a nő, hogy őnagysága lemegy vele sétálni :D
2023. nov. 29. 10:09
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Kétlem, hogy a becsületes munkából élő diplomást kéne prolizgatni. A generációs örökségbe beleülés nem érdem. Vagy az ilyen-olyan összeharácsolt vagyon. Nem hiába a nemzet tarsolya itt az ilyen színvonalú emberek példaképe. :D
2023. nov. 29. 12:02
 38/38 anonim ***** válasza:
17%
Miért kéne egy szép nő, ha a belseje rohad?
2023. nov. 29. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!