Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag pasasok miért állnak szóba egyáltalán az aranyásó nőkkel?
Még jó, hogy benneteket nem fenyegetnek az aranyásó nők a romlott belsejükkel. EZ remélem nyugodsággal tölt el benneteket.
Bár inkább egy jó dolog, hogy vannak, mert így azok is szert tehetnek vonzó nőre, akik egyébként nem, és nem kell kólső, belső terén se túl nagyot ugrani, elég, ha pénzük van.
"szexpartnert vagy prostit jóval olcsóbban találni"
Egy "normális" luxusprosti nem kerül semmivel sem kevesebbe. Vagy hát tulajdonképpen ugyanannyiba kerül mert aranyásónak hívják.
31! Csakhogy aranyásóékat nem a pénz érdekli! Hanem a látszat, hogy van! Ez a lényeg, írtam itt korábban, hogy ha nem is vagyok egy milliomos, de a hazai nettó átlagbér majd háromszoros megvan, de ennek ellenére nem lettem népszerűbbek nők körében mint egy betanított munkás! Miért?
A válasz: a látszat! Aki vonattal jár, tíz éves kopott dzsekiben, kínai sportcipőben (most Fudalim van) azt elkönyvelik csórónak...nem a pénz kell! A látszat, hogy van!
34
Mindenki aranyaso aki nem minimalberessel jön össze és nem érzi szükségét "meghalalni" egy csésze kávét randi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!