Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire konzervatív lennék?!
Nyilván azt nagyon sokan helytelenítik,ha valaki már 14évesen hancúrozik..persze a 13-16 éves korosztály máshogy gondolja(tisztelet a kivételnek)..De csak szerintem gusztustalan dolog,ha valaki lefekszik vagy le akar feküdni a legjobb barátnőjével vagy szobatársával,haverjával..puszta kíváncsiságból?!Vagy egyszerre 3 pasival bújik ágyba?!stb..Ennyire konzervatív lennék,hogy én ezeket elítélendőnek tartom?Semmi erkölcs..
19L
én pl nem ítélem el ha kiviségböl több pasival mert én is kiprobálnám szivesen... de persze nem fogom mert ribancság lenne:DDD
aki 13 évesen ágyba bujik az pl nekem sem szmpi.. ahhozmég fiatal..
sztem...
igen konzervatív vagy!
egyébként én is az vagyok ilyen téren!Ez van ezt kell szeretni...az én időmben még mindenki így gondolkozott de mára....
18F
"az én időmben" :Dez aranyos:D mintha 40éves lennél..:D
de örülök neki,hogy nem csak én gondolom így..mostanában folyamatosan jönnek ezek a kérdések,hogy ti belemennétek stb stb..és rengetegen vannak,akik ezt még támogatják is..
Lehet,hogy furcsa,vagy megdöbbentő lesz amit írok,de igaz.
Szerintem nagyon nagy butaság az,hogy valaki 12-14 évesen elveszíti a szüzességét vagy hogy egyszerre több pasival van.Igen,elítélem.Sőt,azt is helytelennek tartom,hogyha egy lány sok pasival kavar,még ha nem egy időben is (úgyértem,hogy egyik héten ezzel,aztán a másikkal).
Nem kellene ennyire a fiúktól függniük,illetve a fiúknak a lányoktól...Nem kellene minden fiúval/lánnyal kikezdeni.
A kamaszkornak persze az is a lényege,hogy megismerjük a testünket és a másik testét,de szerintem nem így kellene.Szerintem sokkal inkább az a fontos kamaszkorban,hogy megismerjük önmagunkat,felfedezzük az új dolgokat a világban (nem csak szexualitás terén),barátkozzunk,szórakozzunk a tanulás mellett...
Én így gondolom,pedig csak 15 éves vagyok.
L.
Hmmm..gátlásos és prűd..meglehet.De számomra több pasi egyszerre akkor is megb*szatás még ha barát is..
Meg kipróbálni valamit egy jó baráttal?Komolyan mondom érdekel a magyarázat és nem csak kötözködök..de mi jó abba ha valaki kinyalja a legjobb barátnőjét?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!