Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Fiatal nők ösztönösen vonzódn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Fiatal nők ösztönösen vonzódnak idősebb férfiakhoz" hazugságot hogy gondolhatják komolyan???

Figyelt kérdés

Ez a randiguru csávó nyomatja ezt a baromságot, meg még sokan mások is terjesztik.

[link]

Ilyen beteges dolgokról beszél hogy a legtermészetesebb dolog 40-50 évesen 20-as nőkre nyomulni és sőt azoknak ez nagyon izgalmas!!! Mi a f*sz???

2023. nov. 27. 07:36
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
93%

"Az érettebb férfiakhoz vonzódnak a normál nők"

A normál nők a saját korosztályukhoz vonzódnak +/- pár év.

Csak a vén papik hitegetik magukat ezzel.

2023. nov. 27. 13:13
 32/59 anonim ***** válasza:
94%

"Fiatal nők ösztönösen vonzódnak idősebb férfiakhoz"

Velem ez tényleg így volt huszonéves korom óta. Csak az "idősebb férfiak" a nálam 2-4 évvel idősebbeket jelentették, nem pedig apukám kortársait.

2023. nov. 27. 13:34
 33/59 anonim ***** válasza:
20%

32

2-4 év az tulajdonképpen nem is eltérés, a normális tartomány is 5-8 év!

Ha mondjuk 15-20 év az eltérés 40 évesen az már valamit számithat talán.

2023. nov. 27. 13:47
 34/59 anonim ***** válasza:
76%

33

Feltételezem, hogy te a társadalmilag elfogadottra érted azt, hogy "normális", - arra, amit az emberek többsége nem tart szembetűnően nagy korkülönbségnek.

Szerintem relatív, hogy kinek mi a normális.

A volt osztályfőnökömnek normális volt, hogy huszonévesen feleségül ment egy nála 24 évvel idősebb férfihoz. Máig jól megvannak, már unokáik vannak.

Van olyan ismerősöm, aki a válása után egy nála 14 évvel fiatalabb férfival jött össze, aki ráadásul messze átlag feletti mind intelligencia, mint egzisztencia szempontjából. Több, mint 10 éve jól megvannak, beutazták a fél világot, és tesznek rá, hogy ki mit gondol a korkülönbségről.

Én meg - magam miatt - nem tudnék elképzelni sem nálam jóval idősebb, sem nálam jóval fiatalabb férfival párkapcsolatot, pedig nekem is csapta már nálam 12 évvel idősebb férfi is, meg 8 évvel fiatalabb férfi is a szelet.

2023. nov. 27. 14:06
 35/59 anonim ***** válasza:
7%

16 éves kislányom 40éves faszikkal van kitapétázva a szobája…

De Jonny Depp, meg Elon Musk is bejön neki, pedig rég túl vannak a 40en…

És nem, nem golddigger, mint férfi tetszenek neki…

2023. nov. 27. 14:46
 36/59 anonim ***** válasza:
83%

"a normális tartomány is 5-8 év!"

haha! Nekem a nagyon max. felső határ a +5 év. De akkor már nagyon ott kell lennie a fiúnak.

2023. nov. 27. 14:50
 37/59 anonim ***** válasza:
94%
35: ha 40 körüli színészekről/zenészekről van szó, nos, valljuk be, az totálisan más kategória, mint az átlag 40 körüli faszi.
2023. nov. 27. 14:52
 38/59 anonim ***** válasza:
7%

36

Ez nevetséges, szerintem a legtöbb férfiról meg nem mondod hogy hány éves pontosan!

És mi van, ha te 40-nak nézel ki a férfi meg 30-nak közben 40?

Akkor azért nem jössz össze mert pairon nincs meg?

Ez nagyon nagy szánalom szerintem!

2023. nov. 27. 15:03
 39/59 anonim ***** válasza:
91%

#35 én 80-ban születtem. Tinikoromban én is rajongtam Johnny Deppért és Brad Pittért és évekig nem is tudtam hogy harminc felettiek. Akkor még nem volt internet, max úgy tudtuk meg a sztárok életkorát ha a Bravoban leírták. Én konkrétan akkor tudtam meg hogy Pitt 35 éves amikor a Joe Black film futott. Le is hidaltam tőle hisz tényleg kölyöknek látszott még akkor is (még Anthony Hopkins is azt mondja neki a filmben hogy you're just a kid in suit). Pedig a Dallasról is tudtam hogy azok a részek a nyolcvanas évek végén készültek de bekajáltam hogy gimis fiú pedig volt vagy 25 éves de simán eladták gyereknek.

A valódi harmincasok (főleg akkortájt), a bajszos apukák a rosszul szabott színes öltönyeikben nemigen mozgattak meg :D

2023. nov. 27. 15:11
 40/59 anonim ***** válasza:
24%
Akkor mondok jobbat, Trónok harcában a kedvenc pasija, aki legjobban bejön neki, Jorah Mormont.
2023. nov. 27. 17:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!